Vyhrajte Speciál Vlasty a CD oceněné zlatou deskou!

Soutěže 16. června 2015

Jak to jen ty naše babičky dělají, že jim jde vše tak pěkně od ruky? Byt mají vždycky jako ze škatulky, vše je nablýskané, dokonale urovnané a z kuchyně se neustále line vůně navařených a upečených dobrot. A navíc znají celou řadu praktických triků!

Všechny rady našich i cizích babiček jsme posbíraly a sepsaly do tohoto speciálu časopisu Vlasta – 750 rad a triků našich babiček. Najdete v něm to, co fungovalo a funguje pořád stejně a tak nějak se na to zapomnělo. Není nad léty prověřenou moudrost!

Co ve speciálu najdete?

Krása – Triky s řasenkou i stíny, domácí krémy, pleťové a vlasové masky, relaxační koupele. Taje krásných rukou i nohou. Zdraví – Dokonalé recepty na prostředky proti nachlazení, únavě, pocení, bolestem hlavy, zad či kloubů aneb Jak si udržet kondici bez léků. Domácnost – Lesknoucí se kuchyň i nádobí pouze díky sodě a octu. Záclony i utěrky opět bílé. Nezničitelné skvrny zmizí. Vaření – Jak využít všechny suroviny beze zbytku? Víte, zda patří mandolína do kuchyně? A jak upéct zaručeně nejlepší koláč? Zahrada – Kdy je nejlepší sázet růže, jak odpudit šneky a mít výstavní rajčata? Co platí na žížaly a kam nejlépe postavit skleník? Udělejte si sami – Z nábytku po babičce módní výstřelek! Nejlepší rybízová marmeláda na světě a zázračný jitrocelový sirup.

Zkrátka tato studnice babiččiny moudrosti vám doma nesmí chybět! Speciál časopisu Vlasta – 750 rad a triků našich babiček – je prodeji od 9. června 2015.

Tři výherci obdrží Speciál Vlasty a CD Vlasty Rendla. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí!

Vlasta Rendl
foto:

Vlasta Redl / Ag Flek & Hradišťan / Jiří Pavlica Reedice vynikajícího, dlouhá léta nedostupného společného projektu Vlasty Redla s AG Flekem a Jury Pavlici s Hradišťanem v remasterované podobě. Jeden z prvních domácích projektů world music. Vlasta Redl s Jiřím Pavlicou spojili bigbítovou kapelu a cimbálovou muziku. U příležitosti dalších společných koncertů Vlasty Redla a Hradišťanu vychází CD v remasterované podobě a s nově upraveným obalem

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.