Oslavte Den otců na Tátafestu!

Soutěže 20. června 2015

Ochránce, laskavý učitel i parťák pro dobrodružství. Tím vším je pro dítě jeho táta. Připomenout si, jak důležitá je role otce v životě každého z nás, můžou malí i velcí na neformálním happeningu Tátafest.

Den otců se slaví v mnoha zemích na světě, u nás však stále patří k svátkům poněkud opomíjeným. Přitom jde o skvělou příležitost nejen uvědomit si, jak otcovství obohacuje život každého muže, ale zejména strávit den s rodinou, bezstarostně se bavit a hrát si. Učinit tak můžeme třeba prostřednictvím Tátafestu, akce pořádané Ligou otevřených mužů a Unií center pro rodinu.

Třetí neděli v červnu, tedy 21.6., se bude slavit v pražské Stromovce i dalších českých městech, vstup je volný jak pro táty, tak pro všechny členy jejich rodiny, přátele a kamarády. „Chceme upozornit na to, že otcové jsou důležití pro děti, rodiny i společnost. A že si zaslouží svůj svátek," říká Martin Jára, ředitel Ligy otevřených mužů.

Program všech akcí najdete na webu www.tatafest.cz.

Tátova bedna

Podporu Dne otců a hodnot otcovství si klade za cíl i značka Dove Men+Care, a proto se stala letošním partnerem Tátafestu. Značka Dove Men+Care dobře ví, že nejsilnější muži jsou ti, kteří pečují, a to jak o sebe, tak o své nejbližší. Od 1. do 21. června bude facebooková stránka značky Dove Men+Care přinášet tátům inspiraci v podobě Tátovy bedny, do níž budou průběžně přibývat nápadití pomocníci, kteří dokáží ozvláštnit i zpříjemnit čas strávený s dětmi. O Tátovu bednu si nakonec tatínkové mohou zasoutěžit nejen na Facebooku, ale také přímo v rámci pražského Tátafestu.

Soutěžte i vy!

Nyní mohou tři z vás vyhrát balíček produktů Dove Men+Care v hodnotě 500 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Marie G., Luhačovice; Viktorie Z., Třebíč;, Ivana S., Děčín