Vyhrajte vouchery v hodnotě 500 Kč na kuchyňské potřeby!

Soutěže 28. června 2015

Toužíte po něčem novém do kuchyně? Ať je to nová forma na koláč, zdobítka, něco na cupcake? S eshopem Všenavařeni.cz a portálem o vaření Milujivareni.cz můžete vyhrát vouchery v hodnotě 500 Kč na nákup kuchyňského vybavení.

Server Milujivareni.cz je největší gastroportál, najdete zde přes 50 tisíc receptů, je plný inspirace, co uvařit k večeři, co udělat na párty nebo jinou rodinnou oslavu. Kromě toho zde najdete také videorecepty s přesným postupem. Navíc se můžete zaregistrovat a přidávat vlastní recepty a tím získat spoustu výhod. Pro ty, kdo potřebují poradit, jak udělat fantastický guláš, knedlíky jako od babičky, svíčkovou, nebo netradiční kuře, pro ty všechny má milujivareni.cz řešení. Najdete tam spousta receptů na oblíbená a v českých domácnostech často vařená jídla.

Pokud jste dietářka a nevíte, co vařit, protože vám docházejí nápady, i pro vás je zde mnoho inspirace. U každého receptu na milujivareni.cz najdete i kalorickou hodnotu receptu. Hlavně ale oceníte „rychlé přepočítávátko“ – to za vás v rychlosti přepočítá množství ingrediencí podle vámi požadované porce. Navíc je zde připravena spousta zajímavých tipů a triků, co dělat, když něco v kuchyni zkazíte. Přesolíte? Nevadí, poradí vám. Pokud zjistíte, že vám doma chybí forma na váš vysněný cupcake, mašlovačka, nebo že si prostě potřebujete „udělat radost něčím novým do kuchyně“ podívejte se do sekce Eshop a dostanete se na stránky vsenavareni.cz

O co hrajeme?

Tři z vás mohou vyhrát voucher v hodnotě 500 na nákup v Eshopu vsenavareni.cz, kde najdete rozmanitou nabídku kuchyňských potřeb. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Alexandra M., Praha; Marcela D., Kvasice, Lenka B., Uherský Brod