Soutěžte o novou Milku Chips AHOY! a další dobroty

Soutěže 1. srpna 2015

Milka přináší na trh novinku, v níž propojuje tu nejjemnější alpskou čokoládu s křupavými kousky sušenky. Značka se při přípravě spojila s oblíbenými americkými cookies Chips AHOY!, aby mohla přinést dvojnásobně neodolatelnou cukrovinku. Přijdou si tak na své milovníci čokolády stejně jako ti, kteří se neobejdou bez sušenek.

Dvojnásobně neodolatelná je také Milka OREO, která je oblíbená na českém i slovenském trhu. Nenapodobitelná kombinace sušenky OREO a čokolády Milka je navíc doplněna lahodným krémem, který ještě umocňuje kouzlo křupavého překvapení uvnitř. Milka OREO je k dostání v podobě klasické 100g tabulkové čokolády, ale také jako originální čokoládová tyčinka.

Milka Oreo

Nová Milka přináší inovativní spojení sušenky s čokoládou, které představuje zároveň v rámci kampaně Dvojnásobně neodolatelní skrze příběhy silných přátelství akrobatek Pavly a Katky, závodníků rallye Pavla s Vojtou, Adama a Terezie, kteří tvoří kapelu Calm Season, dvojčat TWiiNs nebo Youtuberů Expl0iTeda a Matúše. Jestli chcete otestovat i vy hloubku svého přátelství, vyplňte si test na www.dvojnasobneneodolaelni.cz

Soutěžte s Vlastou.cz o jeden ze tří balíčků čokolád Milka v hodnotě 500 korun. Určitě v něm nebude chybět nová Milka Chips AHOY! ani Milka Milka Oreo. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Zuzana P., Hartvíkovice; Míla G., Bílovec; Barbora T., Plzeň