Balea tě miluje! Soutěž o balíček z limitované edice

Soutěže 10. srpna 2015

Nechte se zlákat dobrodružným flirtem! Bušící srdce, letmé dotyky, letní polibky a jiskřící vášeň mohou nakonec přerůst ve velké pocity a z letního mámení je rázem láska jako trám.

Balea slaví 20 let a její oblíbenost u zákazníků dm dokazuje, že se opravdu jedná o lásku na celý život. Výrobky dm značky Balea si totiž za krátkou dobu po uvedení na trh našly nejedno srdce lačnící po dalších a dalších výrobcích, a tak se zakrátko natrvalo zabydlely na toaletních stolcích zralých dam, na nočních stolcích maminek, ve skříňkách mladých dívek i na umyvadle svobodných pánů.

A protože si je dm značka Balea vědoma svých kvalit a přízně svých zákazníků si nadmíru cení, připravila u příležitosti svých kulatin limitovanou edici plnou lákavých výrobků, pro které Vaše srdce zaplane a mysl na ten opojný koncert vůní jen tak nezapomene.

Balea slaví 20. let

Začněte smyslnou koupelí se sprchovým gelem Tepající srdce s vůní ostružin a fialek. Zažijte letní polibek se šamponem na vlasy s vůní sladkého manga a šťavnatých broskví. Nebo si zpříjemněte den díky svěžímu flirtu s deodorantem s vůní karamboly a bílého kosatce. Čistou vášeň bezpochyby zažijete díky tekutému mýdlu s vůní jahod a rebarbory, Vaše ruce něžně pohladí emulze s liči a růžemi. Maliny a citronová tráva vytváří neopakovatelnou kombinaci, která Vám učaruje díky gelu na holení, se kterým zažijete Šťavnatou letní lásku. Svůj letní flirt zakončete jiskřivou kombinací citronu a vanilky. Riskujte velké pocity s tělovou emulzí se stejnojmenným názvem!

Nebraňte se náhlému vzplanutí svých citů a zaflirtujte si u příležitosti 20. narozenin dm značky Balea. Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte jeden z 10 lákavých balíčků okouzlující limitované edice Balea. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu naleznete ZDE a nebo na www.dm-drogeriemarkt.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Monika K., Králův Dvůr; Pavel Š., Liberec; Bohumil K., Ořechov; Kateřina P., Hořičky; Alena P. Vítkov; Roman P., Praha; Alena P., Vodňany; Daniela O., Chvalčov; Helena M., Brno; Jana M., Dub nad Moravou