Vyhrajte vstupenky do kina a sáček školních potřeb

Soutěže 27. srpna 2015

Na začátek školního roku má Obchodní centrum Park Hostivař pro děti připraveného roztomilého maskota Hostíka v kreslené i plyšové formě, který je bude provádět dětskými akcemi. Hostík doprovodí děti i v rámci akce „Rozhlédni se“, kterou Obchodní centrum Park Hostivař připravilo ve spolupráci s Nadačním fondem Kolečko. Akce dětem připomene správné chování při pohybu na silnicích i chodníku a proběhne 5. září. Navíc teď můžete s Vlastou vyhrát sáček pro děti plný školních pomůcek a 4 vstupenky do kina.

Obchodní centrum Park Hostivař je jedinečné nabídkou obchodů a služeb, ale především díky nejmodernějšímu multikinu v České republice – Premiere Cinemas – s kompletní projekcí v rozlišení 4K ve všech sálech, které nabízí 4x kvalitnější obraz než běžná multikina. Osm promítacích sálů s kapacitou 1 750 míst je plně klimatizováno a přístupno také pro imobilní zákazníky, přitom v největším z nich, s kapacitou 360 míst, je instalován revoluční prostorový zvukový systém Dolby Atmos, jediný v Praze.

Sáček se školními potřebami

Kino rovněž pro nový školní rok nachystalo řadu předpremiér pro děti, na které můžete vyhrát 4 volné vstupy pro celou rodinu. A k tomu školní sáček plný školních pomůcek.

Hostík s dětmi
foto:

Obchodní centrum Park Hostivař prochází od tohoto roku velkou rekonstrukcí, která proběhne v několika fázích. Cílem je vytvoření moderního, svěžího a přesto stále rodinného prostředí, kam se zákazníci budou rádi vracet. Rekonstrukcí projdou vnitřní i vnější prostory, pro zákazníky vzniknou mimo jiné nové odpočinkové zóny. Návštěvníkům nabídne OC Park Hostivař atmosféru v duchu příjemných a pohodlných nákupů pro celou rodinu na jednom místě. Zákazníci naleznou vše pod jednou střechou od služeb, jako je pošta, ordinace praktických lékařů a kadeřnictví, až po zábavu v multikině včetně předpremiér a nedělních promítání pro rodiny s dětmi nebo vyžití například ve wellness centru – Saunii, či Soláriu Fitness BBC. Novinkou pro děti je také představení Hostíka – maskota v novější a modernější podobě, který bude děti při akcích pro ně určených v centru doprovázet.

SOUTĚŽ:

Vyhrajte školní pytlík v hodnotě 450,- Kč (modrý nebo oranžový) + 4 vstupenky do kina. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Více informací na www.parkhostivar.c

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Vladimíra H., Kralupy nad Vltavou; Hana P., Praha