Vyhrajte novinky od Oriflame z řady Eleo

Soutěže 3. srpna 2015

Letní slunce je příjemným společníkem, ale často vykoná na našem těle řadu škod. Vysušuje kůži, zvýrazňuje vrásky a viditelně ničí vlasy. Oriflame nabízí komplexní program vlasové péče Eleo se vzácnými oleji, díky kterým nebudete muset hned po létě utíkat ke kadeřníkovi, ale naopak vaše kadeře ještě zkrásní přirozenou cestou bez stříhání. V katalogu 11 jsme nezapomněli ani na vzrušující vůni pro muže a lesk na rty zvětšující objem. Nepříjemným puchýřům a otlakům z bot navždy dáte sbohem se sprejem na nohy s výtažky z kašmíru. Letní romantické procházky ve dvou tedy mohu začít!

Vzrušení, síla, mužnost

Vůně pro muže Excite Force je inspirovaná přírodními živly. Kombinuje v sobě tóny melounu, jehličí borovice i drahocenné ambry. Klasika se tak mísí se svěžestí a vzniká kombinace pro muže, kteří se nebojí divoké přírody ani džungle a přesně znají svou roli muže jako ochránce a velitele smečky.

Vůně pro muže Excite Force

Cena: 629 Kč (objem: 75 ml)

Teď není čas na těžké parfémy

Léto přeje vůním lehkým jako vznášející se okvětní lístky ve větru. My vám přinášíme takové hned dvě a v praktických pastelových flakónkách vhodných do kabelky. Vůně ve spreji Miss Relax je pohodový květinový vánek s podtóny relaxační bambusové mízy a Miss Happy má srdce ze šťavnatých mirabelek doprovozených pomerančem a cedrovým dřevem. Obě vůně spolehlivě vás naladí na veselou a bezstarostnou notu.

Vůně ve spreji

Cena: 249 Kč (objem: 75 ml)

Bezbarvý pečující lak na nehty je základ perfektní manikúry

Zatímco trendy ohledně barev laků na nehty se mění – kvalitní podkladový lak, který lze nosit i samostatně zůstává. Lak navíc nehty fyzicky ochrání průhlednou vrstvou před třepením a lámáním. V roli podkladového laku navíc brání nehtům zabarvení tmavými odstíny. Jeho výjimečnost spočívá ve složce Hexanal. Ta prokazatelně nehty posiluje a zvláčňuje.

Bezbarvý pečující lak

Cena: 149 Kč (objem: 8ml)

Všechny sníme o plných a hebkých rtech

S omlazujícím objemovým leskem Giordani Gold už nebudou plné rty jen iluzí, která zmizí se setřením rtěnky. Lesk Giordani Gold obsahuje mikroperličky s kyselinou hyaluronovou, které pomáhají vyplnit objem rtů. Hladkost a znovuobjevenou mladost vašich rtů podtrhnou jemné odstíny korálové, růžové i levandulové barvy.

Lesky na rty

Cena: 289 Kč (objem: 3.5 ml)

Revoluční novinka v péči o odřené nohy

Puchýře trápí v létě snad každou z nás. Řešením jsou nehezké náplasti a následkem nepříjemná bolest při chůzi. Zasnily jste se někdy, jaké by to asi bylo, kdyby někdo vynalezl kouzelný sprej na nohy, který vytvoří neviditelnou bariéru mezi vašimi chodidly a obuví? Vaše sny se právě splnily. Sprej Feet Up Advanced vytvoří na vaší kůži ochrannou vrstvu díky technologii PRO-SHIELD s kašmírovými anti-třecími složkami. Sprej Feet Up znamená konec bolavé chůze. Tak vzhůru na letní procházku!

Cena: 179 Kč (objem: 100 ml)

Ochranný sprej na nohy

Ovocné trhy na vašich cestách přetékají exotickým ovocem a bylinkami. Vy můžete mít podmanivou kombinaci ananasu a šalvěje ve své koupelně a obklopit se tak osvěžující vůni s revitalizujícími extrakty, kdykoliv se vám zamane.¨

Sprchový gel a mýdlo

Mýdlo - Cena: 49 Kč (objem: 75 gr) Sprchový gel – Cena: 119 Kč (objem: 250 ml)

Regenerační lázně pro sluncem zkoušené vlasy

V létě potřebují všechny typy vlasů bez výjimky kůru. Časté máčení a slunění na nich zanechá trvalé stopy. Díky vysušení se znatelněji třepí konečky, vlasy hrubnou na dotek a stává se obtížnější je upravit. Kombinace šamponu a kondicionéru Eleo vaše vlasy během mytí oživí přírodním arganovým a vzácným růžovým olejem. Oleje revitalizují a uhlazují vlasové vlákno do hloubky. Vlasy tak budou poddajnější pro nápadité letní účesy.

Šampon a kondicioner

Šampon: Cena: 169 Kč (objem: 200 ml) Kondicionér: Cena: 169 Kč (objem: 150 ml)

Pouhé mytí nestačí

Vaše vlasy potřebují stejně jako pleť vyživovací rituál. Maskou nahraďte kondicionér jednou týdně. Maska na vlasy z řady Eleo v sobě obsahuje růžový a arganový olej, vlasy výrazně posílí a provoní.

Cena: 329Kč (objem: 125 ml)

Olej na vlasy? Luxusní tečka

Řada Eleo je nově obohacená hned o dva typy pečujících olejů – ochranný a vyhlazující. Olej můžete aplikovat jak na vlhké tak suché vlasy. Stačí rozetřít pár kapek v dlaních a rovnoměrně nanést na vlasy. Nebojte se tak učinit po každém umytí, ale i během dne. Oleje jsou speciálně určeny pro ochranu a výživu vlasových konečků. Nemusíte se bát, že by vlasy působily mastně, speciální přírodní lopuch, obsažený v olejích, kontroluje tvorbu vlasového mazu. Růžový a arganový olej vytváří ochrannou bariéru před nepříznivými vnějšími vlivy a dodává vlasům pružnost. I díky vitaminu F zažijí vaše vlasy takovou proměnu, že se používání olejů Eleo stane vysoce návykovým rituálem.

Ochranný olej a vyhlazující olej

Ochranný olej: Cena: 279 Kč (objem: 50 ml) Vyhlazující olej: Cena: 279 Kč (objem: 50 ml)

Zúčastněte se naší soutěže a získejte luxusní kosmetiku od Oriflame z řady Eleo. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Soutěžíme o 3 balíčky, které obsahují šampon a olej Eleo v hodnotě 448,- Kč.

Nápovědu naleznete na www.oriflame.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Martin H., Praha; Eva T., České Budějovice; Olga S., Kobeřice