Soutěžte o Millaminis, novou zábavnou stavebnici pro nejmenší

Soutěže 28. září 2015

Hračky mají v dětském světě nezastupitelnou roli. Právě prostřednictvím hry děti začínají poznávat a chápat svět kolem sebe a hračky, jako jsou stavebnice, patří mezi klíčové. Rozvíjejí dětskou kreativitu, myšlení a také motoriku. Taková je i nová originální česká stavebnice Millaminis pro nejmenší.

Stavebnice Millaminis učí děti již od prvního roku uvědomovat si tvary, velikosti, barvy 
i návaznosti jednotlivých prvků. Pro starší děti má také vzdělávací funkci. Stavebnice je vyrobena ze speciální lehčené pěny, která je atestována pro děti již od narození. Díky tomuto speciálnímu materiálu jsou hračky kvalitní, bezpečné, měkké, pružné a odolné vůči dětským zoubkům.

stavebnice 2

Millaminis nabízí vyžití pro děvčata i chlapce. Díky jednoduchému koncepčnímu prostředí, které jednotlivé řady nabízejí, se děti stanou pečlivou zahradnicí, statečným hasičem nebo si založí vlastní městečko i s vlakovým nádražím. Postupně mohou do hry přidávat i silnice 
a dopravní značky, které by jim neměly pro vykreslení situace chybět.

stavebnice 3

Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a pět z vás získá tuto novu stavebnici. Velká zahrada plná květin a zvířátek může být vaše. Na koho se nedostane, může tuto novinku i další rozšíření zakoupit od října ve všech dobrých hračkářstvích.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na webových stránkách www.millaminis.com

stavebnice 4

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Diana S., Mníšek pod Brdy; Drahomír D., Kvasice; Anna W., Veselí nad Lužnicí; Hana F., Bukovany u Hodonína; Blanka S:, Liberec