Vyhrajte pět knih na podzimní večery

Soutěže 29. září 2015

Sychravé podzimní večery se blíží mílovými kroky. V takovém počasí se nejlépe relaxuje doma s knížkou a horkým čajem. Ten vám neuvaříme, ale o kvalitní čtivo pro všechny si můžete zasoutěžit. Hrajeme o pět knížek nakladatelství Epocha.

Urban fantasy pro romantičky okořeněná erotikou

Znáte sérii Anita Blakeová, lovkyně upírů? Její autorkou je Laurell K. Hamiltonová, která příběhy (v zahraničí už je jich přes dvacet) stejnojmenné oživovatelky mrtvých a popravčí upírů zaujala celý svět. V jejím druhém, méně rozsáhlém, ale podobně známém a populárním cyklu Meredith Gentryová se seznámíte s rudovlasou dědičkou trůnu říše kouzel. Merry Gentryová pracuje pro soukromou detektivní kancelář v Los Angeles, která se specializuje na případy s nadpřirozenými motivy. A ve světě, kde vedle lidí žijí všemožné druhy kouzelných bytostí, o takové případy vůbec není nouze. Jenže Merry není jen člověk s malou příměsí kouzelné krve, která jí propůjčuje zvláštní schopnosti. Ve skutečnosti je princeznou Temného království, členkou královské rodiny, a od trůnu ji dělí jen několik krůčků…

knihy podzim soutez

Historická fantasy z úsvitu letopočtu a z doby vikingů

Pro milovníky historie máme hned dva příběhy. Vlčice Zdeňka Žemličky čtenáře zavede na naše území začátku letopočtu. V tomto prostoru a čase začíná temný a krvavý život vlkodlačice Kroany. Na pozadí historických událostí kolem vzniku Marobudovy říše autor vykresluje příběh zločinu a touhy po pomstě, příběh vzpoury proti silám osudu, příběh plný zvratů, soubojů a bitev i pochmurných obrazů na hranici skutečnosti. Jdi a přines hlavu krále Jaroslava Mosteckého je pak zasazen do doby, kdy Evropu ovládali vikingové, kdy se národy a bohové starého světa střetávali s nástupem nové civilizace. Dánského krále porazí v souboji samozvanec Godfred, který prahne po obrovské moci a chce z dánského království učinit mocnou říši severu. Syn zabitého krále Leif je vyhnán ze země. Je mu však dána podmínka. Pokud chce získat zpět otcovo dědictví, musí obstát v nelehké zkoušce, při které bude nutno prokázat nejen sílu, ale i odvahu a důvtip.

O co hrajeme?

Pět z vás získá zajímavé knihy. Mezi vylosované soutěžící rozdělíme dva výtisky románů Dotek bouře (díl série Meredith Gentryová) a Vlčice a jeden Jdi a přines hlavu krále. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Martin Z., Třebíč; Jan M., Bohutín; Hana H., Brno; Dana G., Krouna; Olga F., Kamenice nad Lipou