Soutěž: Zdravé kosti bez starostí

Soutěže 11. ledna 2016

Máte strach z nepříjemného onemocnění jménem osteoporóza? Aby taky ne, zvláště když ženy postihuje osteoporóza šestkrát častěji než muže a muži patří do rizikové skupiny až po 70. roku života. Říkáte si, že vám ještě tolik není? Tak je to jedině dobře! Čím dříve začnete užívat novinku Pro-Osteo plus Generica, tím lépe!

Doplněk stravy Pro-Osteo plus Generica totiž nabízí jedinečnou kombinaci vitamínů D3, K2 a vápníku. Vápník je nezbytnou součástí zubů a kostí. Zároveň je také důležitý i pro řadu jiných životních funkcí. Pokud ho je v těle málo, bere si vápník právě z kostí. Vitamin D3 zvyšuje vstřebávání vápníku a fosforu ze střev do krevního oběhu. Kombinace vitamínu D3 a vápníku vám zajistí dostatek látek k mineralizaci kostí, avšak až vitamín K2 zajistí, aby se tyto potřebné látky uložily tam, kde mají – tedy v kostech. Při jeho nedostatku se totiž může stát, že se dodávaný vápník ukládá jinam, než právě do kostí. Kombinace vápníku, vitaminu D3 a vitaminu K2 je tedy nezbytná k udržování zdravých a silných kostí.

Pokud o sebe chcete dostatečně preventivně pečovat, doporučuje se denně vypít 1 sáček snadno rozpustného granulátu v podobě doplňku stravy Pro-Osteo plus Generica.

O co hrajeme?

Tři z vás získají výherní balíček společnosti Generica v celkové hodnotě 500 Kč, který obsahuje nejen Pro-Osteo plus Generica, ale další doplňky stravy pro zdravé kosti - Vitamín D3 800 I.U., dvě tuby šumivých tablet Calcium 500 forte a jako bonus známé Calcium + Vitamin C 1000. Balíček pro zdravé kosti společnosti Generica podporuje pestrou, vyváženou stravu a zdravý životní styl člověka.

www.generica-bohemia.cz

produkty osteo plus

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Miluše B., Mladcová; Alena J., Benešov; Jiřina K., Mladá Boleslav