Vyhrajte kolekci Sunar Fashion, která vznikla ve spolupráci s Chinaski

Soutěže 5. ledna 2016

Kolekce, která zaručeně pobaví, taková je řada Sunar Fashion. Maminky a tatínkové mohou od května své děti obléci do oblečků s vtipnými a hravými hláškami. Tvůrci si na pomoc přizvali oblíbenou hudební kapelu Chinaski, která pomohla vytvořit limitovanou edici triček pro děti a jejich rodiče a zároveň se stala tváří kolekce Sunar Fashion 2015.

„Jsme velmi rádi, že náš nápad přijít s oblečením pro děti se setkal s takovým úspěchem, že letos můžeme představit již třetí kolekci. Zůstáváme u ověřeného bílo-šedého provedení s oranžovými prvky, klasickou žirafku jsme však letos vyměnili za vtipné hlášky z dětského světa. Přizvat ke spolupráci kapelu Chinaski bylo logické, jelikož se prezentují jako hrdí tátové a v kapele mají dohromady 12 dětí. S jejich pomocí jsme vytvořili nápaditou edici triček pro děti i jejich rodiče,“ řekla k nové kolekci Klára Jakubcová, Senior Brand Manager pro Českou a Slovenskou republiku.

Kolekce Sunar Fashion pro rok 2015 obsahuje celkem čtyři kousky oblečení - body, čepičku, tepláčky a šatičky v odstínech šedé a bílé s oranžovým potiskem. Vtipných hlášek je pak k nalezení celkem šest – Sunar je IN!, Já SU NARcis!, Můj pupík ♥ Sunar, Bez Sunaru ani prd! Sunar, fakt hustý a Bez Sunaru ani krok.

Kromě klasické kolekce vznikla také speciální limitovaná edice dětských triček, které jsou v kombinaci s dámskými/maminkovskými a pánskými/tatínkovskými tričky. Hlášky na ně navrhli členové hudební skupiny Chinaski. Design triček i navržené hlášky se odráží v písničkách kapely a jsou pro ně velmi typické.

„Jako kapela máme radost, že můžeme vybočit z našeho klasického programu a udělat opět něco pro děti. Spolupráce se značkou Sunar je pro nás příjemné osvěžení. Žijeme našimi dětmi a kolekci jsme propojili s naší hudbou tak, aby potěšila jak malé, tak i dospělé,“ doplňuje k nové kolekci Sunar Fashion Michal Malátný za kapelu Chinaski.

Pro maminky hudebníci navrhli hlášku „Stačí jen málo a budeme pár…“, pro tatínky zase „Já jsem tady vedoucí!“. Obě hlášky jsou také na tričkách pro děti, takže se mohou hrdí tatínci a maminky procházet se svými dětmi ve stejném nápaditém oblečení. Stejně jako v minulých letech, i jsou letos oblečky ušity z těch nejkvalitnějších materiálů (100% bavlna a lycra) vyrobených v České republice bez umělých příměsí.

O CO HRAJEME?

Tři z vás získají sadu oblečení - šatičky č. 98, tepláčky č. 98 a čepičku. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

www.sunarfashion.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Jana P., Třebíč; Kristýna U, Krnov; Petra Š., Most