Vyhrajte české stříbrné šperky Moshna

Šperky Moshna, Magic Orient
Šperky Moshna
Soutěže 10. října 2016

Krásný klenot dokáže zdůraznit osobitý šarm každé dívky i ženy, zvlášť když má výjimečný styl a kvalitní zpracování. To je případ šperků české firmy Moshna, která díky dlouholeté tradici dokázala design svých skvostů z čistého stříbra dotáhnout k dokonalosti.

Kouzlo šperků nespočívá v jejich nákladnosti a počtu karátů, ale v tom, jak ovlivňují šarm své majitelky. Každá žena je jiná a styl ozdob, kterými se zdobí, může její osobnost podtrhnout, či naprosto upozadit.

Šperky Moshna

Šperky Moshna

Firma Moshna proto vytvořila několik unikátních kolekcí šperků z čistého stříbra, které mají různé designy od jednoduchých ozdůbek až po složité vzory se vsazenými elegantními kamínky, takže rozzáří všechny typy dívek i žen.

Šperky Moshna

„Například kolekce Magic Orient je inspirována nebeskými jevy, svitem hvězd a zatměním slunce, krásou orientálních zahrad, mystickými symboly i saracénskými zbraněmi. Další kolekce Luciano Frantini, která vychází ze slavné tradice italských šperkařů, zase nachází inspiraci ve světě kolem nás a využívá různé motivy od květin a zvířat přes symboly lásky a štěstí až po náboženské znaky či ornamentální vzory,“ popisuje ředitel společnosti Moshna Jan Douda.

Malé slečny pak jistě nadchne dětská kolekce Jungle Pinkee. A nyní se připravuje nová kolekce podle posledních světových trendů.

Ozdoby s „pečetí kvality“

Šperky Moshna

Klenoty značky Moshna jsou vhodné prakticky pro jakoukoli příležitost, skvěle doplní plesové šaty, pracovní kostým i oděv pro běžné nošení. Všechny jsou vyrobeny v České republice a obsahují pouze nejkvalitnější stříbro bez nežádoucích příměsí, jako je nikl či kadmium, takže jsou zdravotně nezávadné, antibakteriální a alergicky neutrální.

„Obaly všech zakoupených šperků obsahují naši pečeť kvality, stříbrnou holografickou nálepku s unikátním kódem, který umožňuje rozšíření záručních podmínek. Po registraci kódu na webu www.moshna.cz získá majitel šperku přístup ke speciálním službám pro zákazníky, včetně pravidelného čištění a povrchové úpravy šperků zdarma, nebo možnost při ztrátě náušnice získat novou za poloviční cenu,“ radí Jan Douda.

Registrovaní klienti navíc dostávají exkluzivní informace o nových kolekcích a mohou se také účastnit speciálních soutěží o stylové stříbrné klenoty značky Moshna.

Hrajeme o:

3x šperk Moshna v hodnotě 890 Kč

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Anna T., Střemy Blanka P., Chomutov Iveta V., Provodov-Šonov