Vyhrajte podzimní detoxikační kúru

Soutěže 17. října 2016

Podzim už pomalu, ale jistě klepe na dveře a s ním i pošmurné počasí a všudypřítomné bacily. Připravte svůj organismus na každoroční zátěž a zbavte se toxinů, které se ve vás za uplynulou dobu nahromadily.

Metody detoxikace

Metod, jak detoxikovat, je na internetu popsaných spoustu. Jak si však vybrat tu pravou, která nám pomůže a zanechá nějaké pozitivní výsledky? Jaká metoda v sobě neskrývá jen babské rady, u kterých lze v nejlepším případě spoléhat na placebo efekt? Klíčem k úspěšné detoxikaci organismu je zjistit, co přesně nás trápí, tedy určit konkrétní druh toxické zátěže.

Toxiny

Možná jste o toxinech ve spojitosti se zatížením organismu již slyšeli, ale stále nedokážete říct, o co se vlastně jedná. Toxiny jsou, totiž, stručně řečeno, všude kolem nás. Patří mezi ně chemické sloučeniny a těžké kovy v životním prostředí, drogy, léky, infekční mikrobiální ložiska, radioaktivní látky, biogenní soli, cizorodé bílkoviny ze životního prostředí, toxické látky vzniklé trávením a další. Mezi zdroje toxinů patří samotná existence jedince i lidstva a dále také strava či konkurenční živé organismy. Každý živý organismus se totiž snaží osídlit a ovládnout co největší životní prostor, mikroorganismy proto produkují mikrobiální toxiny jako bojové látky, které mají zabránit imunitnímu systému nebo jiným mikroorganismům jeho likvidaci. Organismus se sice přítomnosti toxinů brání, avšak poruchy deaktivačních, fagocytárních, imunitních a vylučovacích mechanismů vedou k hromadění toxických látek. Spontánní snahu eliminovat toxiny taktéž blokují emoce, které svou přítomností znemožňují, aby si s toxiny poradil imunitní systém sám. Při efektivní detoxikaci je tedy třeba kromě samotného toxinu odstranit i tyto blokující emoce.

Activ-Col

Activ-Col

foto:
zdroj: Vlasta

Jak na to

S metodou řízené vnitřní očisty (C.I.C. – controlled inner cleansing) je možné díky indikaci přístrojem Salvia určit konkrétní typ toxické zátěže a dle toho doporučit, jaké Joalis preparáty jsou k detoxikaci vhodné. Měření provádějí zkušení terapeuti, kteří kromě bylinných preparátů mohou klienta i nasměrovat, co se změny životosprávy týče. Jedna kúra trvá přibližně 5-6 týdnů, po kterých následuje další sezení u terapeuta, který zkontroluje efekt detoxikace a navrhne další postup. Není výjimkou, že je zapotřebí více detoxikačních kúr, to však záleží na tom, jak dlouho danými obtížemi pacienti trpí.

Proč řízená vnitřní očista

Přestože by mnozí mohli namítat, že na něco tak banálního, jako je detoxikace organismu, není zapotřebí odborníků, opak je pravdou. Aby detoxikace byla úspěšná, je třeba vědět, na co se zaměřit. Kolikrát navíc řízená detoxikace vede i k odstranění dlouhodobých problémů, jako jsou alergie, bolesti hlavy, gynekologické výtoky, častá únava, apod. Hlavní úspěšnost metody C.I.C. však spočívá v jejím celostním pohledu na zdravotní problémy člověka. Na zdraví člověka je totiž třeba se dívat jako na spojení zdravé psychiky a emocionality a zdravého fyzického těla. Jedno bez druhého totiž nemůže řádně fungovat.

Re-Herb

Re-Herb

foto:
zdroj: Vlasta

Co mohu dělat na podzim?

V tomto období se velmi často setkáváme s různými respiračními obtížemi. Naše plíce jsou vystaveny silné zátěži, ale zároveň jsou přirozeně připravené na detoxikaci. Podzim je totiž dle čínského pentagramu právě obdobím plic, a proto je vhodné se na ně zaměřit. Pro detoxikaci lze využít preparátů Joalis ReHerb nebo Pulmo a protože pod okruh plic spadá i tlusté střevo, měli bychom věnovat část péče i jemu. V tomto případě lze doporučit preparát ActivCol, který spojuje pozitiva lactobacilů a informační složky.

Vyhrajte balíček v hodnotě 850Kč. (obsahuje ReHerb pro detoxikaci okruhu plic a ActivCol pro harmonizaci střevního traktu).

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Drahomír D., Kvasice Hana C., Velké Losiny Vladislava N., Praha 10