Soutěž: Revital multivitaminové želé

Revital Multi vitamin želé
Revital Multi vitamin želé
Soutěže 31. října 2016

Zdravé želé, pro děti i dospělé.

Revital Simpsons Multivitamin želé s extraktem z šípku si oblíbíte pro jejich skvělou ovocnou chuť a rázem zapomenete na želatinové medvídky i ostatní bonbóny. Každý kousek Vám totiž připomene košík plný ovoce!

Revital Simpsons jemné želé je nabité nejen chutí, ale i vitamíny. Obsahuje vitamín C i jeho přírodní zdroj - extrakt z šípku. Kromě tohoto důležitého antioxidantu, kterým céčko bezesporu je, dodá tělu i komplex vitamínů B, taky D3 a navíc jod i zinek. Jde o zdravý koktejl, který se stará ocelkovou pohodu organismu - normální činnost imunitního systému, nervové soustavy a vývoj i stav kostí a zubů.

Stačí jen 2 želé denně, abyste pokryli potřeby dětského organismu.

Na převratném Revital Simpsons želé si můžete pochutnávat celý rok, děti i dospělí. Obsahují vysoký podíl přírodních ovocných koncentrátů, proto prospívají vašemu zdraví a důležité je i to, že na rozdíl od některých gumových bonbónů neobsahují syntetická barviva, aromata ani sladidla!

Revital Simpsons želé a jeho chuť si vyladily samy děti. Výrobek prošel ročním testováním, což přispělo k jeho jedinečným vlastnostem. Produkt vyrábí česká firma Vitar s 26letou tradicí. Známý producent vitamínů u nás.

Želé se prodává v uzavíratelné dóze. Balení s 60 kousky koupíte v lékárnách a nově jej můžete objednat i z pohodlí domova na nasevitaminy.cz.

Více informací na www.vitar.cz.

Hrajeme o:

Pět z vás obdrží balíček multivitaminů The Simpsons. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Odpověď najdete na stránkách www.vitar.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Ivana F., Kutná Hora

Iveta V., Provodov-Šonov

Pavel E., Velké Hamry

Jan C., Malé Žernoseky

Alena M., Teplice