Vyhrajte Lyzodol proti rýmě a nachlazení

Soutěže 14. listopadu 2016

Podzimní plískanice, mlhavá rána a první mrazíky přijdou vždy ruku v ruce s nachlazením, rýmou a nepříjemnou bolestí v krku.

Unikátní inovovaný přípravek Lyzodol vyrobený speciální technologií z bakteriálních kmenů, které se nejčastěji podílejí na vzniku zánětů horních cest dýchacích, vám umožní nemoci preventivně předejít, popřípadě vám zajistí lehký průběh nepříjemného onemocnění.

Lyzodol je potravinový doplněk ve formě speciálních tablet rychle rozpustných v ústech. Tento inovovaný přípravek obsahuje navíc novou bakteriální složku, která vytváří účinný léčivý koktejl (lyzát) z vyselektovaných bakteriálních kmenů s prokázanými imunostimulačními vlastnostmi.

„Dnešní moderní technologie umožňují provádět kultivaci v jiných podmínkách s komplikovanějšími postupy, než tomu bylo na konci 80. let 20. století, kdy byl první preparát nesoucí podobné složení vyvinut. Předchůdce nového Lyzodolu obsahoval lyzáty pouze ze tří komponent, inovace spočívá v lýze i poslední bakteriální složky, která má kruciální imunomodulační vliv na podporu lidského imunitního systému,“ říká majitel a kvalifikovaná osoba MB PHARMA s.r.o. RNDr. Marek Moša, PhD.

Hrajeme o: Pět z vás získá balíček přípravku Lyzydol. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu naleznete na: www.mbph.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Tereza B., Brandýs nad Labem

Alena K., Jíloviště

Jana Š., TEPLICE

Michal K., Dolní Kounice

Hana B., Valašské Klobouky