Získejte speciální vlasovou kosmetiku a mějte krásné vlasy!

Soutěže 16. února 2016

Syncare představuje speciální řadu šamponů SHAMPOOderm, vhodných k řešení častých dermatologických problémů, které postihují vlasovou pokožku a vlasy. Patří sem např. zvýšené maštění vlasů nebo tvorba lupů.

Tvorba lupů ve vlasech je nezřídka spojena s přítomností mastných šupin také v obočí nebo na čele. Současně se objevují známky zarudnutí a nadměrné sekrece mazu v oblasti nosoretních rýh. Tyto projevy mohou souviset se seboroickou dermatitidou. Jde o onemocnění zánětlivého charakteru, které je nezbytné léčit pod dohledem lékaře. Problémem se zabývá specializované pracoviště dermatologického institutu Syncare v Brně pod vedením dermatoložky Doc. MUDr. Jarmily Rulcové.

sampon mastny
foto:

SHAMPOOderm šampon pro nadměrně se mastící vlasy

Tento jemný, dobře pěnící šampon lokálně potlačuje tvorbu mazu ve vlasech. Obsažená látka AMISOFT šetrně myje vlasový stvol, aniž by dráždila okolí. Zvýšené aktivitě mazových žláz dále brání speciální komplex SEBOMINE v přípravku obsažený. SHAMPOOderm je vhodný k pravidelnému použití dle potřeby. Při pravidelném používání zlepšuje kondici vlasů, vlasy se nemastí a působí zdravě. K zakoupení v lékárnách a kosmetických salonech. Cena přípravku je 210 Kč za 225 ml.

sampon lupy
foto:

SHAMPOOderm šampon proti lupům s klinicky garantovaným Octopiroxem

Tvorba lupů představuje nejčastější problém spojený s vlasy. Až 90 procent výskytu lupů je způsobeno kvasinkou, žijící ve vlasech, která je citlivá na speciální látku ciklopirox, kterou SHAMPOOderm obsahuje. Ke zlepšení dochází již po několika použitích a za měsíc lupy mizí zcela. SHAMPOODERM na lupy se doporučuje používat 2x týdně po dobu 4 týdnů a kůru po měsíční pauze znovu opakovat až do úplného vymizení problému. K zakoupení v lékárnách a kosmetických salonech. Cena přípravku je 210 Kč za 225 ml

sampon doplnek
foto:

Pro výživu vlasů a nehtů

Trichavit je doplněk stravy pro obnovení zdravého vzhledu vlasů a nehtů. Dokáže intenzivně zregenerovat třepící se a zeslabené nehty a stejně dobře působí i na vlasy. Obsažený methionin, biotin a beta-karoten zabraňují jejich lomivosti a přitom nezvyšují hladinu krevního cukru. Trichavit se osvědčil také při léčení nehtových mykóz jako podpůrný prostředek. Neobsahuje látky živočišného původu a je proto vhodným doplňkem stravy také pro vegetariány a vegany. K dostání v lékárnách a speciálních kosmetických studiích. Cena výrobku 432 Kč.

www.syncare.cz

O CO HRAJEME?

Tři z vás získají balíček, který obsahuje šampon a doplňek stravy. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Bronislava P., Boskovice; Josef M., Praha; Viktorie S., Děčín