Soutěž: Vlasová terapie Revitalon na obnovu vlasů

Soutěže 17. února 2016

Revitalon přináší komplexní řešení pro růst, výživu a posílení vlasů. Nová řada přípravků Revitalon je výsledkem dlouhodobého výzkumu společnosti VITAR, zaměřeného na podporu růstu vlasů i jejich kvality. Zahrnuje šampon a kondicionér, vlasový aktivátor proti padání vlasů i kapsle pro hloubkovou výživu vlasů.

Revitalon je oživujícím koktejlem látek jako jsou kyselina hyaluronová, panthenol, keratin nebo kofein, pro vlasy nepostradatelných. Jeho složení dále obohacují extrakty z ovesných klíčků a vitamíny. Výsledkem vlasové terapie Revitalon jsou zdravé, posílené vlasy a podpora jejich růstu.

Mytí vlasů - Není to sice věda, ale několik zásad je dobré dodržovat. Před mytím vlasy pořádně pročešte, abyste je zbavili všech použitých stylingových přípravků a rozčesali případné zašmodrchání. Vlasy umývejte šetrně, moc je netřete, radši jen jemně masírujte konečky prstů a nepoužívejte příliš horkou vodu. Volte šampon vhodný pro váš typ vlasů, na trhu je široká paleta šamponů na vlasy mastné, suché, poškozené, barvené, vlnité, normální a spousta dalších, ze kterých si jistě vyberete. Pokud máte pochybnosti, poraďte se se svým kadeřníkem, který vám doporučí ten pravý. Šamponu nepoužívejte příliš, stačí množství velké asi jako lískový oříšek rozmíchat v dlani s vodou a potom teprve aplikovat na vlasy. Mytí vlasů začínejte u pokožky hlavy a u kořínků vlasů, konečkům vlasů stačí šamponu méně. V případě potřeby umyjte vlasy šamponem dvakrát za sebou. Nezapomeňte vlasy důkladně propláchnout od veškerého šamponu a pěny. Na závěr je dobré vlasy opláchnout vlažnou vodou, což vlas uzavře a činí jej odolnějším, a navíc dodá i lesku. Vlasy jemně protřete ručníkem, příliš je nemačkejte a netahejte. Mějte na paměti, že mokrý vlas je mnohem křehčí a náchylnější k poškození, než vlas suchý. Do takto vysušených vlasů aplikujte podle potřeby kondicionér. Ten volte opět podle typu vašich vlasů. Pokud chcete mokré či vlhké vlasy pročesávat, vezměte si hřeben s řídkými zuby a česejte šetrně.

Fénování - Časté a nešetrné fénování vlasy zbytečně zatěžuje. Fénování sice úpravu vlasů urychlí a navíc dodá účesu i žádaný objem, ale může vlasy poškodit. Proto nefénujte mokré vlasy, ale počkejte, až budou mírně proschlé. Fén držte asi 20 cm od hlavy a nepoužívejte příliš horký vzduch. Nemusíte také vlasy fénovat zcela do sucha až přesušena, ale skončit, když jsou vlasy ještě trochu málo vlhké.

Žehlení vlasů - Žehlička je moderní a velmi oblíbený pomocník při konečné úpravě účesu. Pro žehlení platí podobná pravidla jako pro fénování, tedy že nadměrné žehlení vlasům škodí. Může je vysušit a učinit je křehkými. Pokud používáte žehličku častěji, ošetřujte vlasy speciálními přípravky pro ochranu vlasů při žehlení. Pečujte také o žehličku - čistá žehlička upraví vlasy rychleji a tedy i šetrněji.

Výživa zevnitř - Problémy s vlasy mohou být způsobeny nejen nedostatečnou péčí o vlasy samotné, příčinou může být i špatná výživa zevnitř. Důležitá je vyvážená strava bohatá na bílkoviny, vitaminy a minerální látky. Vlasům prospívají aminokyseliny, vitaminy skupiny B, vitamin C, železo, zinek, měď nebo selen. V jakých potravinách jsou obsaženy? Na vitaminy skupiny B jsou bohaté vejce (zejména vaječný žloutek), vepřové, drůbeží i hovězí maso, vnitřnosti, ryby, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, ořechy, brokolice atd. Vitamin C se vyskytuje v celé řadě ovoce a zeleniny. Źelezo je obsaženo ve vejcích, mase, rybách, játrech nebo listové zelenině, zinek a selen např. v jedlých mořských řasách atd. Pokud není vaše strava opravdu pestrá, pokud některý druh potravin nejíte, ať už z důvodu alergie, sezónní nedostupnosti nebo že je prostě „nemusíte", je docela možné, že se vašemu tělu a tedy i vlasům nedostává všech potřebných živin. V tomto případě je pro docílení zlepšení vhodné začít užívat doplňky stravy, jako je např. Revital Revitalon. Jeho složení je sestaveno právě s důrazem na výživu a posílení vlasů, nehtů a pokožky.

Revitalon vlasový stimulátor podporuje růst vlasů

revitalon stimulator
foto:

Zamezuje tvorbě toxinů ve vlasových folikulech a tím zabraňuje slábnutí vlasových kořínků a následnému vypadávání vlasů. Kofein a přírodní extrakty stimulují růst vlasů. Zatímco vitamíny, kyselina hyaluronová a panthenol vyživují pokožku hlavy a posilují vlasovou strukturu, obsažený keratin je zodpovědný za růst nových vlasů. Revitalon vlasový stimulátor s unikátní kombinací účinných látek efektivně snižuje vypadávání vlasů a videtelně zlepšuje jejich kvalitu. Aplikujte do mokrých nebo suchých vlasů a jemně vetřete. Doporučuje se kombinovat s aktivačním šamponem a kondicionerem Revitalon. Ke koupi v lékárnách za 489 Kč. www.vitar.cz

revitalon sampon
foto:

Novinka - DUO Pack Revitalon aktivační šampon a obnovující kondicionér je určený zejména pro péči o jemné, poškozené a vypadávající vlasy. Podporuje růst vlasů, vyživuje je od kořínků a přispívá k jejich obnově. Revitalon aktivační šampon obsahuje kofein, keratin, panthenol, ceramidy a vitaminy ve speciální kombinaci pro obnovu a růst vlasů. Účinek šamponu doplňuje Revitalon obnovující kondicioner s argamovým olejem, který vlasy vyhladí, zregeneruje a přitom je nezatíží. Vlasy se po jeho použití snadno rozčesávají a působí zdravě. Šampon i kondicioner jsou vhodné pro každodenní použití pro ženy i muže. Přípravky neobsahují parabeny, barviva ani formaldehyd. Revitalon šampon a kondicioner je ideální kombinovat s vlasovým stimulátorem a kapslemi pro vnitřní výživu vlasů Revitalon. Revitalon aktivační šampon s obnovujícím kondicionérem je v prodeji v DUO Packu za zvýhodněnou cenu 306 Kč. www.revitalon.cz

www.nasevitaminy.cz

O CO HRAJEME?

Tři z vás získají balíček, který vám pomůže mít zdravé a krásné vlasy. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Romana Z., Žlutice; Lukáš K., Praha; Petra B., Lukov