Soutěžte o masážní balíček ALPA

Soutěže 20. února 2016

Žádají si vaše namožené svaly uvolnění? Vaše klouby úlevu od bolesti? Společnost ALPA pro vás připravila dárkový balíček masážní kosmetiky. Pojďte to natřít bolesti a soutěžte s námi!

Lihová mazání v podobě francovky ALPY jsou ideální pro jemnou domácí masáž. Navíc mají dezinfekční účinek a hodí se mimo jiné také k dezinfekci drobných oděrek i jako přísada do koupele. Masážní krémy, gely a emulze ALPA používají profesionální maséři, ale především jsou již po generace oblíbeny pro domácí použití. Masážní krémy dodají pokožce hebkost a vláčnost, jsou vhodné při namožení svalů a kloubů. Masážní gely se skvěle vstřebávají, přinášejí osvěžující a uklidňující účinky. Masážní emulze přispějí k prokrvení svalů a přinášejí chladivý nebo hřejivý efekt.

Co vás čeká v balíčku?

Masážní balíček ALPA vám přináší například francovku ALPU – univerzálního pomocníka do každé rodiny, ALPA gel francovkový pro pocit úlevy i při bolestech hlavy i krém ALPA, který přispívá k okamžitému a dlouhodobému pocitu uvolnění a osvěžení. Těšit se můžete i na další produkty masážní kosmetiky.

alpa vyhra

Už se nemůžete dočkat jemné uvolňující masáže? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Správnou odpověď najdete zde.

Další informace najdete na alpa.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Radka K., Brno; Dana Ch., Batelov; Joanna G., Praha; Eva M., Ostrava; Monika N., Varnsdorf