Tradiční velikonoční koleda na bobovce

Soutěže 16. března 2016

Plánujete program na nadcházející velikonoční víkend? Pak nezapomeňte na návštěvu Bobové dráhy v Proseku, kde v neděli 27. března čeká na všechny návštěvníky bohatý program včetně soutěží o jízdy zdarma. Oslavte svátky jara s celou svou rodinou na populární bobovce!

Tak jako každý rok se i letos uskuteční na prosecké bobové dráze tradiční rodinné odpoledne. Organizátoři si opět připravili řadu her nejen pro ty nejmenší a na své si tak přijde opravdu každý. Malí i velcí mohou vyhrát poukazy na volnou jízdu na bobové dráze. Soutěže budou probíhat v neděli 27. března od 10:00 do 16:30 hod.

Během celého dne budou na děti dohlížet zkušení animátoři, což znamená, že vy si budete moci vychutnat pohodovou jarní neděli. Zatímco vaše ratolesti se budou bavit zdobením perníčků či pletením pomlázky, vy si užijete pohodový den.

Ideálním místem pro váš odpočinek je letní terasa nebo zimní zahrada v prostorách tamní restaurace. V ní se můžete s dětmi pochutnat na výborném jídle a nabrat tak sil do dalšího soutěžení. Nebo se můžete připojit k dětem a společně si tak vykoledovat jízdu na bobové dráze zdarma, která se pro vás stane nezapomenutelným zážitkem. Volnou vstupenku můžete využít hned na místě nebo si ji schovat na příští návštěvu.

Kuchaři v místní Restauraci na Bobové dráze si pro všechny návštěvníky připravili lahodné jarní menu plné tradičních velikonočních dobrot. Potěšte své chuťové pohárky a přijďte se s dětmi před plněním dalších úkolů pořádně posilnit.

O bobové dráze:

Bobová dráha s celoročním provozem byla otevřena 15. června 2003. Je dlouhá téměř 800 metrů, její celkové převýšení činí 50 metrů a boby na ní dosahují rychlosti téměř 60 km za hodinu. Zcela výjimečný je profil trati, který je tvořen hned dvěma 720stupňovými zatáčkami a řadou dalších zákrut (osmička, tzv. hup a další). Celá dráha odpovídá těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům. Mohou na ní samostatně jezdit děti od 8 let, ti mladší se mohou svézt v jednom bobu s rodičem.

Aktuální informace o dráze naleznete na www.bobovadraha.cz.

O co hrajeme?

Dva z vás získají VIP vstupenku na 5 jízd. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Miroslav Z., Žlutice Olga B., Praha