Velikonoční soutěž: Vyhrajte čokoládovou pomlázku od čokoládovny Carla

Soutěže 23. března 2016

Hned po Vánocích jsou Velikonoce ten nejkrásnější svátek roku. Proč? Protože oslavuje začátek jara a nového života, symbolizuje radost nad barevně rozkvetlými loukami a malými housátky, králíčky a koťátky.

Pro věřící jsou Velikonoce dokonce důležitější než jejich prosincový protipól, oslavují totiž zmrtvýchvstání Krista. Ať už je slavíte jako křesťanský svátek nebo jako svátky jara, co by byly Velikonoce bez čokolády? Zasoutěžte si s námi o sladké velikonoční balíčky, které připravila čokoládovna Carla.

Do velikonoční výslužky tradičně patří především ručně malované a zdobené kraslice, ale i jejich čokoládové varianty, které bývají mezi koledníky někdy i oblíbenější. Pokud chcete pro letošní Velikonoce zvolit kvalitní čokoládu, sáhněte po čokoládách Carla. Důvod? Maximální podíl kakaového másla zajišťující lahodnou chuť a vysoký podíl kakaa pro její kvalitu najdete právě v čokoládách od Carly.

Carla je jediná ryze česká čokoládovna. Založena byla v roce 1992 ve Dvoře Králové nad Labem. Zakládá si na kvalitní čokoládě za dostupnou cenu. Mezi její nejznámější výrobky patří čokoládové polevy, bonboniéry jako Višně v čokoládě nebo mezi dětmi oblíbené kočičí jazýčky či kokosové tyčinky Coco.

O co hrajeme?

Odpovězte správně na následující otázku a osm z vás odměníme sladkým čokoládovým balíčkem od čokoládovny Carla. Správnou odpověď najdete na www.carla.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Ladislava N., Pardubice Helena P., Hradec Králové Zdena H., Velká Jesenice Slávka Š., Chrudim Venuše K., Mladá Boleslav Václav P., Hartvíkovice Gabriela K., Praha Jarmila T., Brno