Soutěžte o tři balíčky zdraví JuWital

Soutěže 28. března 2016

Jaro je báječné, ale má i stinné stránky. Společně s přírodou se probouzejí obávaná klíšťata a v záloze číhají také únava a oslabená imunita. V takových případech přijdou vhod přírodní přípravky, které obsahuje velký balíček zdraví JuWital. Soutěžte s námi a může být váš!

Malý roztoč může způsobit velké problémy. Traduje se řada „osvědčených“ metod, jak zakousnuté klíště bez zdravotních následků odstranit. Potřít olejem, lepidlem, mýdlem či zubní pastou, vyšroubovat, vyviklat, upálit… Kdepak. Riziko, že ještě stihne do ranky vypustit látky způsobující infekce, je značné.

První pomoc na krku

Součástí balíčku je souprava Antisept Juwim gel uložená v praktickém pouzdru se šňůrkou, takže si ji můžete třeba na procházce po lese pověsit kolem krku. Neztratíte ji, ani vám nebude překážet a hlavně bude hned k dispozici, když na těle odhalíte přisátého škůdce. Lahvičku s jodovým dezinfekčním roztokem Antisept, případně do něj namočený tampon, jednoduše přiložíte a přitlačíte na postižené místo a podržíte zhruba minutu. To klíště okamžitě paralyzuje a zabrání, aby vás v obranné reakci infikovalo. Důležité je vyčkat aspoň půl hodiny, raději hodinu, než ho přiloženou pinzetou snadno odstraníte. Kůži v okolí vpichu opět dezinfikujete zmíněným roztokem. Následně několikrát nanesete slabou vrstvu Juwim gelu v tubě; zamezí svědění, pokožku zklidní a urychlí hojení. Soupravu Antisept Juwim gel ocení rovněž chovatelé, protože stejným způsobem můžou své zvířecí miláčky šetrně zbavit klíštěte.

juwimgel

Vzpruha těla i ducha

Lidský organismus má nejen na jaře napilno, musí čelit virózám, fyzické i psychické vyčerpanosti, stresu a podobným nepříjemnostem. Doplněk stravy Fortisim Detox v kapslích díky unikátnímu složení (pivovarské kvasnice, extrakt z ostropestřce mariánského, vitaminy skupiny B, zinek) přispívá k odbourávání a vylučování škodlivin z těla, což je předpoklad, aby imunitní systém náležitě fungoval. Jeho činnost podporují například kapky Juwik Forte s vysokým obsahem jodu a vitaminu C. Doplněk stravy IQan v tabletách je zacílený přímo na projevy jarní únavy. Tyto přípravky, které jsou určené dospělým i dětem od 3 let, a ještě další užitečné pomocníky v péči o tělesné i duševní blaho najdete v balíčcích JuWital, které už čekají na výherce naší soutěže.

juwital kompozice

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček zdraví JuWital. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Správnou odpověď najdete zde. Další informace najdete na JuWital.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Veronika Z., Třebíč Jana Š., Jirkov Jaroslav S., Uherčice