Soutěž: Naučte se správně stravovat a zhubněte jednou pro vždy

Soutěže 13. dubna 2016

V knize Zhubněte jednou pro vždy 2 od autorky Antónie Mačingové najdete skvěle vysvětlený princip přechodu od běžného stravování ke stravování, které je správné a prospěšné. Nejde o dietu. Jde o filozofii. Nový způsob stravování.

Už vás nebaví dokola zkoušet nové a nové diety? Utrácet peníze za „zaručené" způsoby hubnutí? Trápit se hlady či požívat jídla, která vám nechutnají? A proč taky? Abyste za čas zjistili, že stejně nemají efekt? Nebo že ten efekt je jen velmi omezený a dočasný? Zhubnout totiž neznamená trpět. Zhubnout neznamená držet své tělo na dietě proti jeho vůli. Zhubnout znamená změnit své myšlenkové pochody a s těmi musíte začít ze všeho nejdřív.

zhubnete kniha
foto:

V knize najdete mnoho receptů pro lidi, kteří nekonzumují maso, a rovněž i ukázku netradičního vánočního menu. Na příběhu Simony, žačky Antónie Mačingové, uvidíte výsledky tohoto způsobu stravování v praxi. Budete svědky proměny jejího těla a také toho, jak se změnila v kreativní mladou ženu tím, že se zbavila zděděných i získaných návyků. Pochopila totiž, že jedinou překážkou, jež nám brání být spokojenými a šťastnými lidmi, jsme my sami. Jo-jo efekt se neprojeví, pokud se nevrátíte k původním stravovacím a myšlenkovým návykům.

Dne 17. února byla slavnostně pokřtěna nová kniha autorky Antónie Mačingové Zhubněte jednou provždy 2 za účasti známých osobností. Kmotry knihy byla herečka Mahulena Bočanová, módní výtvarnice Zuzana Straková, které obě touto metodou prošly a doporučují ji. Dalším z kmotrů byl moderátor a hudebník Dalibor Gondík, který se zhostil i úvodního slova. Křest knihy se konal ve Štěpánské ulici v Praze v Bistru Deli&Bakery, kde podle metody stravování paní Mačingové vaří.

Víte, že…

  • Tuto medotu mají rády i známe osobnosti jako je Simona Krainová a Mahulena Bočanová
  • Recepty jsou jednoduché a můžete podle nich vařit každý den
  • Podle receptů vaří v Bistru Deli&Bakery
  • Nejde o dietu, ale o filozofii

O co hrajeme?

Pět z vás získá knihu Zhubněte jednou pro vždy 2. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Veronika Z., Třebíč; Pavel Š., Liberec; Alena J., Benešov; Daniela D., Ostrava-Hrušov; Jarek B., Mladcová