Vyhrajte stylovou hi-fi věž s Partnerskou půjčkou od Cofidisu

Soutěže 19. dubna 2016

Rádi byste si s partnerem zrekonstruovali byt, pořídili nové vybavení dle svých představ či koupili auto, ale z našetřených úspor si to nemůžete dovolit? Splňte si společné plány díky Partnerské půjčce, se kterou dosáhnete na výhodnější úvěrové podmínky a vyšší půjčenou částku.

Díky Partnerské půjčce, která je primárně určena pro manžele a partnery žijící ve společné domácnosti, si můžete ve dvou splnit společné plány za výhodnějších podmínek, než pokud byste se rozhodli vzít si půjčku jako jednotlivec. Nabízí totiž nejen možnost půjčit si vyšší částku, než je tomu u klasického spotřebitelského úvěru, ale především jejím prostřednictvím dosáhnete u Cofidisu na nižší úrok, a to v průměru o 31,8 %.

cofidis logo nove

Půjčku nejen na rekonstrukci domu, bytu nebo na nové auto si můžete sjednat přes přehledné internetové stránky www.cofidis.cz či přes telefonní linku 800 700 810, kde vám budou k dispozici vyškolení telefonní operátoři.

O co hrajeme?

Jeden z vás získá hi-fi věž. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Odpověď a další užitečné informace o Partnerské půjčce najdete zde.

cofidis hifi

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherce:

Zdena S., Praha