Pohlaďte své tělo vůní levandule v kosmetice Sportique

Soutěže 5. dubna 2016

Kůže. Náš největší orgán. Je v pravém smyslu tím, co z nás lidé vidí jako první. Abychom se cítili „ve své kůži“, abychom se v ní cítili krásní a zdraví, musíme jí poskytnout šetrné opatrování. Musíme jí dopřát sílu účinných přírodních látek zdokonalených člověkem pro maximálně blahodárný účinek. Dotek přírody, který kůži dávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - stejně jako životní styl, který firma vyznává. Při vývoji svých receptur spojuje cenné zkušenosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy.

Co má k přírodě blíž než vůně levandule - krásná, uklidňující, evokující? Oblíbená v tolika civilizacích, je námětem písní i básní – a zmíněna například i v Keatsově „Předvečeru Svaté Anežky“. Levandulová vůně je také nejběžnějším prostředkem aromaterapie – protože její funkčnost je prokázána. Používá se k potlačení projevů úzkosti, deprese, nespavosti, bolení hlavy, vypadávání vlasů, bolení zubů, akné, nevolnosti a mnoha dalších neduhů.

Výrobky Sportique obsahují esenciální olej z levandule v té nejčistší formě. Blahodárné účinky bambuckého másla (shea butter nebo též karité) jsou taktéž celosvětově známé, a dokonce existuje institut, který se zabývá výhradně jeho pozitivními účinky na lidskou pokožku a zdraví. Snad každý, kdo se o sebe snaží pečovat co nejvhodnějším způsobem a bez používání nepřirozené chemie, o něm už slyšel nebo jej rovnou používá. Bambucké máslo je vhodný prostředek pro pěstění kůže celého těla, protože prostupuje hluboko do pokožky, čímž zvyšuje její pružnost. Pozitivních dopadů bambuckého másla je tolik, že by se jimi daly popsat stohy papíru. Stačí zmínit, že obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, kyselinu skořicovou (chrání proti UV záření), léčivé vosky, kariteny, rostlinné steroly a vitamíny. Urychluje hojení ran a oděrek, zklidňuje pokožku postiženou ekzémy a lupénkou a má hojivý účinek na popraskanou kůži. Působí také pozitivně proti stárnutí kůže nebo při prevenci vzniku strií. Ke všemu má antibakteriální a protizánětlivé účinky a dokonce je účinný i při revmatických problémech.

O co hrajeme?

V luxusní dárkové kazetě s vůní levandule na vás čekají tři skutečné skvosty, které plně využívají léčivé a blahodárné síly bambuckého másla a dalších přírodních produktů. Které to jsou?

  1. Snad každá žena by si přála krásné, hebké a zdravé ruce - je to přeci její vizitka. Péče o ně ale není jednoduchá a vyžaduje trpělivost a dlouhodobý zájem, stejně jako volbu správných, nejlépe přírodních produktů. Rozmazlete své ruce KRÉMEM NA RUCE A NEHTY s 25 procenty bambuckého másla, který vyživuje, regeneruje a zvyšuje pružnost i vláčnost pokožky. Ideální poměr bambuckého másla v kombinaci s ostatními rostlinnými oleji vaše ruce ošetří a udrží pokožku vláčnou a jemnou. Krém je výživnější a tužší, ale zároveň se rychle vstřebá. Výtažky z bylin s antimikrobiálními účinky (rozmarýn, neem, arnica, kopřiva), allantoin, vitamín C a přírodní alpha tocopherol zase urychlují regeneraci kůže. Levandulový olej pak osvěžuje příjemnou vůní. Dopřejte si pozitiva této luxusní kombinace a udělejte ze svých rukou skutečně krásnou vizitku.

  2. Svému tělu pak dopřejte TĚLOVÉ MLÉKO Sportique a blahodárnou přírodní sílu makadamového a kokosového oleje. Společně s působením prvotního bambuckého másla tělové mléko rychle vyživí a urychlí regeneraci suché a podrážděné pokožky. Tělo pohladí přírodní a uklidňující aloe vera, výtažky z mořských řas a vitamín E. Mléko se velmi rychle vstřebává a následně vypíná, zpevňuje a zkrásňuje kůži na pohled. Neobsahuje žádné dráždivé detergenty ani alergeny, tudíž je vhodné i pro osoby s velmi citlivou pokožkou.

  3. Do třetice všeho dobrého pak můžete vyhrát prvotřídní BIO BAMBUCKÉ MÁSLO Sportique a užívat si jeho šetrné síly v té nejčistší možné podobě.

Více o produktech Sportique najdete zde.

Tři z vás získají balíček přírodní kosmetiky Sportique. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Alexandra M., Praha Jana P., Třebíč Eliška P.