Soutěž: Pořádná jízda s youtuberem na bobovce

Soutěže 15. května 2016

Vaše děti pravidelně sledují jeho videa, znají jeho soukromí, milují ho, je pro ně vzorem a teď se s ním mohou potkat osobně. A ještě si k tomu pořádně zajezdit. Slavný český youtuber Vidrail rozdá svoje autogramy 1. června od 15: 00 Na Bobové dráze Prosek.

Den dětí můžete s vašimi ratolestmi prožít opravdu netradičně. Vemte je na pražskou Bobovku a umožněte jim setkání s novodobou modlou českého internetu. Děti se s ním mohou vyfotit ve smileboxu, fotku si nechat podepsat a autogram si přidat do své sbírky. Den dětí na bobovce bude zkrátka ve volném stylu, tak, jak to má tento upovídaný mladík rád.

Zábavným programem bude provázet oblíbený moderátor Ali z pořadu Aliho parťáci. „Vidrail patří mezi jedny z nejlepších youtuberů v Čechách, svědčí o tom i obrovský počet jeho fanouškovské základny, přes 250 tisíc, takže rozhodně přijďte a natočíme si s ním i společné video,“ zve malé návštěvníky moderátor Ali.

Zábavné odpoledne startuje již od 14:00, v 15:00 proběhne v tamní restauraci autogramiáda, celý program pak bude zakončen v 18:00.

„Kromě speciální hudební produkce jsme si pro malé návštěvníky připravili také akci 5 + 5 jízd zdarma,“ dodává k pozvánce provozní ředitel Bobové dráhy Prosek Michal Sadil.

bobovka soutez

Znáte ho?

Vidrail je již ostřílený YouTuber. Na svém hlavním kanálu začínal s herními videi, ale brzo přesedlal na různé vlogy, potrhlé challange a další vtipná videa, které dokážou zvednout náladu. Má rád formální oblečení a seriál Doctor Who. Spolupracoval s řadou hvězd české YT scény, mezi kterými má hodně přátel. Je laskavý, milý a jeho fanoušci ho zbožňují. Další stovka tisíc lidí navíc sleduje Vidrailovy příspěvky na Instagramu.

Přijďte si zajezdit

Bobová dráha s celoročním provozem byla otevřena 15. června 2003. Je dlouhá téměř 800 metrů, její celkové převýšení činí 50 metrů a boby na ní dosahují rychlosti téměř 60 km za hodinu. Zcela výjimečný je profil trati, který je tvořen hned dvěma 720stupňovými zatáčkami a řadou dalších zákrut (osmička, tzv. hup a další). Celá dráha odpovídá těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům. Mohou na ní samostatně jezdit děti od 8 let, ti mladší se mohou svézt v jednom bobu s rodičem. Dráha je otevřena každý den od 10 do 22 hodin.

Více na www.bobovadraha.cz

O co hrajeme?

Tři z vás získají vstupenku na 5 jízd na bobovce. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Andrea K., Praha 4 Ondřej J., Praha 3 Markéta J., Brno