Vyhrajte vstupenky na Horečku sobotní noci dříve, než se s ní Praha rozloučí!

Soutěže 20. června 2016

O legendární Horečce sobotní noci se hned po její premiéře v Divadle Kalich psalo jako o události sezony. A kritici se nemýlili, tento muzikál je opravdu zážitek. Můžete si ho dopřát i vy a rozšířit početnou základnu nadšených diváků Horečky, soutěžíme totiž o 3x2 vstupenky na představení s datem sobota 15. října 2016 od 19 hodin. A pozor, tento muzikál se už nebude hrát dlouho, licence na jeho uvádění v Praze v tomto roce končí, takže jeho poslední repríza se odehraje 18. prosince.

Horečku sobotní noci asi není třeba dlouze představovat, vždyť se jedná přímo o klasiku a legendu filmového plátna s nesmrtelnými hity skupiny Bee Gees. Kdo by si nepamatoval film s Johnem Travoltou v hlavní roli! Mladí talentovaní herci Divadla Kalich nastudovali divadelní verzi takovým strhujícím způsobem, že diváci vstávají ze sedadel a nechávají se „nakazit“ jejich bravurními tanečními i pěveckými výkony. Výpravnost představení podtrhuje nejmodernější světelná technika, jaká na českých jevištích dosud nebyla použita. Z lékařského hlediska může být horečka léčebným procesem. Věřte, že také taneční Horečka v Divadle Kalich vám pomůže zbavit se všeho, co vás tíží.

„Skvělá barevná světelná show, energické a dynamické choreografie, excelentní výkony a hity Bee Gees. 100% profesionální muzikálová show, která vás roztančí i na sedačce,“ takhle představení ocenil odborný server Musical.cz.

V hlavních rolích se těšte na nositele Cen Thálie Jana Kříže, Přemysla Pálka, Michaelu Doubravovou, Romana Tomeše, Markétu Procházkovou a řadu dalších atraktivních jmen.

V případě Divadla Kalich se určitě vyplatí nečekat až na říjnovou návštěvu Horečky sobotní noci, navštivte ho naopak co nejdříve. Všem svým mimopražským divákům totiž momentálně nabízí jízdenky zdarma na vlak Českých drah k nákupu vstupenky na víkendová muzikálová představení, konaná v měsících květnu až září 2016. Můžete se tedy takto výhodně o víkendech vydat kromě Horečky na tituly Atlantida s největšími hity Mira Žbirky, elánovský Osmý světadíl, Johanka z Arku, Tajemství, Pomáda nebo rodinné muzikály Mauglí a Robin Hood.

Více o repertoáru divadla i akci „vlakem zdarma“ se dočtete na www.divadlokalich.cz, kde najdete také nápovědu k soutěžní otázce.

O co hrajeme?

Tři z vás získají dvě vstupenky na představení Horečka sobotní noci s datem sobota 15. října 2016 od 19 hodin. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Zdena N., Hříměždice Jiří P., Praha 15 Karel Š., Jíloviště