Soutěž: Bojujte s klíšťaty pomocí přípravků Joalis

Soutěže 27. července 2016

Od malička jsem byl zvyklý se pohybovat v přírodě. S tatínkem jsme byli neustále někde po výletech. I já jsme proto se svými dětmi každý víkend někde po lesích. Z televize i rádií již někdy od března slýcháváme o nebezpečí klíšťat. Naštěstí je tu Joalis!

Na doporučení kamaráda již několik let sebou do přírody vozíme i lahvičku Spiroboru. Kdykoliv děti nebo mne něco kousne nebo najdu klíště, tak po vyndání ihned dané místo potřu kapkami. Díky obsaženému lihu to považuji jednak za desinfekci, ale především jako ochranu proti možné infekci. Musím říct, že dobu používání jsme nikdo neměl sebemenší reakci na kousnutí, ani opuchnutí, ani zarudnutí, o nějaké rozvinutější infekci nemluvě. Vzhledem k tomu, jak se stále v médiích probírá množství infikovaných klíšťat a vůbec bodavého hmyzu, kolik případů nakažení se zveřejňuje, není možné, abychom se s nimi nesetkali také. A věřte, že si těch potvor domů kolikrát přineseme víc než hub. Přitom je jasně vidět, že jsme všichni zdraví a do přírody se rozhodně chodit nebojíme. (Karel Pořízek, 38 let)

Jonášova vrbová mast

Základ masti tvoří bambucké máslo, rostlinný tuk, který se získává ručním lisováním z ořechů afrického stromu Vittelaria paradoxa neboli strom života. Tuk sám o sobě má pro Afričany zázračné účinky a doplněn o aromatické výtažky a silice (vrbová kúra, jalovec, levandule a heřmánek) získává v našem výrobku další příznivé vlastnosti. Aplikuje se na oblast některého postiženého kloubu. Aromatické látky se kůží vstřebávají a příznivě ovlivňují i další klouby. Jonášova vrbová mast pozitivně harmonizuje celý organismus. Je potřeba ji aplikovat denně po dobu alespoň jednoho týdne.

spirobor joalis
foto:

Joalis Spirobor

Kapky s rostlinnými výluhy se využívají ke stimulaci obranyschopnosti proti boreliím. Borelie vyvolává akutní i chronické infekce, vytváří infekční ložiska a poškozuje např. kloubní systém a mnohé jiné struktury.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček Joalis, který obsahuje Joalis Spirobor a Jonášovu vrbová mast v celkové hodnotě 800 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Zuzana B., Hroznová Lhota Jiří T., Smržovka vlasta U., Ratiboř