Krása a zdraví od TOPVETU: Vyhrajte českou přírodní kosmetiku

Soutěže 13. září 2016

Není přírodní kosmetika jako přírodní kosmetika. Vsaďte proto na odborníky – českou značku přírodní kosmetiky TOPVET a její originální receptury.

TOPVET čerpá z hluboké znalosti nejen bylinek, ale i jejich zpracování. U této značky máte tak vždy jistotu, že aktivní látky obsažené v přípravcích jsou účinné. Víme to i my, proto s námi můžete hrát o tři balíčky této luxusní kosmetiky. A co v nich najdete? Něco na krásu i pro zdraví.

V hlavní roli: Arganový olej!

Arganový olej, který je panenský a za studena lisovaný, patří mezi nejluxusnější a zároveň nejdražší oleje světa. Dokonale vaši pleť hydratuje, napomůže jí udržet si svěží vzhled a redukuje výskyt vrásek. Navíc je bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Lze jej aplikovat jak na citlivou, suchou a ekzematickou pokožku, tak i na vlasy.

arhanovy olej soutez
foto:

TOPVET nabízí i aktivní krém – jehož hlavní složkou je právě arganový olej. Ten samozřejmě obsahuje všechny výše uvedené blahodárné látky. Krém je uzavřen v designovém obalu s praktickým uzávěrem. Tuba s dávkovací pumpičkou je vysouvatelná, nedochází tak ke kontaktu s obsahem a jeho kontaminaci. Přípravek lze aplikovat ráno i večer.

arganovy krem soutez
foto:

Na revma zázvor!

TOPVET nezapomíná ani na vaše zdraví, zejména na klouby. Vyzkoušejte při revmatických obtížích zázvorovou bylinnou mast. Ta obsahuje celou řadu biologicky aktivních látek. Silice byla testována i v Miami, kde potvrdili její protizánětlivé účinky.

zazvorovy krem soutez
foto:

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček české přírodní kosmetiku TOPVET: arganový olej, aktivní arganový krém a zázvorovou bylinnou mast. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Správnou odpověď najdete na www.topvet.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Mirka Š., Nový Jičín Alena M., Teplice Vladislava N., Praha 10