Dopřejte svému tělu kvalitní péči přírodní kosmetiky Sportique

Soutěže 20. září 2016

Aktivní a činorodý život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává.

Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů, bez nezdravých syntetických surovin. Jsou testovány vrcholovými sportovci v náročných podmínkách, aby osvědčily svou vhodnost a maximální funkčnost i ve výzvách každodenního života. Při vývoji receptur spojuje Sportique znalosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy, aby mohla nabízet funkční kosmetiku bez škodlivé chemie.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček, který obsahuje:

Krém na ruce a nohy Farmer’s Hand saver

Extra účinný balzám k ošetření silně namáhané pokožky – ať už z práce nebo sportu. Krém původně vyvinutý pro horolezce pro regeneraci kůže i úlevu od mozolů, ran a namožených šlach. Farmer’s hand saver je hýčkání, které si vaše přetěžované končetiny zaslouží. Protizánětlivé a zvlhčující účinky bambuckého másla se zde snoubí s pěstícími účinky rostlinných olejů (mandlový olej, olej z hroznových jader, kakaové máslo). Regenerační a antioxidační účinky zaručují přírodní vitamíny E a C. Balzám obsahuje výtažek z břízy, která má silné protizánětlivé účinky. Rozmarýn, arnika a kafr kromě krásné vůně zajišťují i regeneraci namožených vazů. Masáž přípravkem přináší úlevu i při revmatických bolestech kloubů.

Tělový deodorant – Unisex

Severská svěžest a kořeněná vůně přírodního deodorantu bez škodlivé chemie. Pocení je přirozená záležitost, odvádí z těla toxické látky. Sportique Body deodorant šetrným způsobem zabraňuje vzniku tělesného pachu a mírní nadměrné pocení. Přirozenou cestou osvěžuje pokožku díky obsahu antibakteriálních esenciálních olejů. Vaši nejcitlivější pokožku navíc ošetřuje směs bylin a přírodní glycerin. Účinná deo přísada spolu s bylinnými extrakty (měsíček, šalvěj, heřmánek, tymián) pohlcuje tělesný pach a poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti. Deodorant nedráždí podpaží ani nešpiní oblečení. A co je důležité - neobsahuje škodlivý Hydroxylchlorid hlinitý, který se nachází ve většině deodorantů či antiperspirantů a který ucpává póry a zabraňuje tak přirozené očistě těla.

Balzám na rty – Limetka & máta

Velmi výživný přírodní balzám na rty bez včelího vosku. Neobsahuje živočišné tuky, parafín ani chemické konzervanty. Rajská vůně ručně nasbíraných darů přírody (citrusů, medu, limetky a máty) smíšená s přírodními oleji a výtažky vytváří hedvábně jemný zvlhčující Lip Balm. Rychle se vstřebává, vyživuje, uzamyká ve rtech vlhkost a je ideální i pod rtěnku. Obsažené látky spolu s účinným antioxidantem vitamínem E spolehlivě ochrání vaše rty před popraskáním, vznikem oparů či ústních koutků. Balzám na rty lze používat k ošetření jakéhokoliv suchého místa na vaší pokožce.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Zdeňka N., Hříměždice Lenka Z., Strážnice Pavel P., Pohořelice