Soutěž: Krása pramení zevnitř

Soutěže 26. září 2016

Posledních několik let ovládla média a blogy nová vlna posedlosti péče o zdraví. Jedním z ukazatelů dobrého zdraví je i pleť. Zdravá, pěstěná, zářivá pleť ukazuje navenek, jak se cítíme uvnitř. Pokud máte zdravou pleť, dáváte světu najevo: Cítím se dobře, starám se o sebe a mám zdravou sebedůvěru.

Pro zlepšení vzhledu pleti používáme hydratační přípravky, vyživující krémy pěstící masky a pleťová mléka, tím o pleť pečujeme a chráníme jí zevně. Ale pleť je vystavena i mnoha vnitřním negativním faktorům: stresu, špatným stravovacím návykům či nedostatku spánku.

Značka Nutrilite od společnosti Amway skloubila poznatky z oblasti výživy a kosmetiky a vytvořila nový systém v péči o pleť s názvem TRUVIVITY. Tato novinka v oblasti potravinových doplňků využívá PhytoInfuse Complex a PhytoCeramide Complex a přináší nový přístup k péči. „Nejprve je třeba vyladit vnitřní fyzickou a duševní pohodu, což se navenek projeví zářivější pletí,“ taková je idea odborníků Amway.

TRUVIVITY je nová značka společnosti Amway. Tento kosmetický systém je složený z doplňku stravy v tabletách a doplňku stravy ve formě nápoje. Tablety zajišťují přísun vitaminu A a C a zinku, které spolupůsobí a přispívají k udržení normálního stavu pleti a k ochraně kožních buněk před oxidačním stresem. Nápoj s obsahem vitaminu C přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a napomáhá správné tvorbě kolagenu, který je nezbytný pro pružnost pokožky.

amway soutez vyhra

Krása pramení zevnitř

Zatímco výrobky, které se aplikují zevně zajistí rychlé, viditelné výsledky ve vrchních vrstvách pleti a zredukují viditelnost jemných linek a vrásek, výrobky TRUVIVITY působí zevnitř. Systém je určen pro ženy i muže, doplňuje denní režim péče o pleť a zaměřuje se na krásnou pleť díky dvěma novým komplexům:

PhytoInfuse Complex obsahuje tři rostlinné výtažky - výtažek z šípků, kustovnice čínské a hroznových jadérek. Výtažky z hroznových jadérek a z šípků pomáhají chránit buňky před volnými radikály. Pšeničné ceramidy obsažené ve PhytoCeramide Complexu jsou přírodní, bezlepkové rostlinné ceramidy z celozrnné pšenice.

O co hrajeme?

Jeden z vás získá TRUVIVITY BY NUTRILITE™ systém v hodnotě 2 880 Kč od značky ARTISTRY™. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Správnou odpověď najdete na www.amway.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Ludmila J., Chvalčov