Vyhrajte jeden z 30-ti kosmetických balíčků od Clarins

Soutěže 25. února 2014

Zapojte se do SMS soutěže se Story a získejte balíček kosmetiky v hodnotě 500 Kč z laboratoří Clarins.

MLADISTVÝ VZHLED

Vaše oči mohou prozradit vše. Kromě věku.

Pleť okolo očí je ta nejjemnější na obličeji, a vyžaduje tudíž speciální péči. S postupem času má tato oblast tendence ztrácet svou pevnost, oční kontury povolují a nejsou dostatečně projasněné. Clarins laboratoře však přicházejí s inovací, která přináší nový pohled na zpevnění očního okolí. Sérum s okamžitým liftingovým účinkem ihned pozvedne a prozáří oční okolí, redukuje otoky a tmavé kruhy.

clarins


Bohatý krém posiluje a regeneruje celou podkožní strukturu očního okolí, redukuje vrásky a zpomaluje jejich tvorbu. Extra-Firming krém na krk a dekolt vyhlazuje pokožku a dodává jí mladistvý vzhled. Vyhrajte jeden ze třiceti balíčků zpevňující péče na oční kontury a krém na krk a dekolt z řady Extra-Firming v cestovní velikosti.


SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Česká topmodelka Hana Jiříčková, tvář značky Clarins, je rodačka z:

A) Brna

B) Prahy

clarins


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 5 CLARINS A, nebo B na číslo 900 11 07 od 24. 2. do 9. 3. 2014.

Vyhrává každá 30. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH.

Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.