Vyhrajte 3 poukazy do NEBE

Soutěže 11. března 2014

Soutěžte s Kafe.cz a vyhrajte 3 poukazy v hodnotě 500 Kč do Cocktail & music baru Nebe a skvěle se pobavte.

Cocktail & music bary Nebe pořádají první ročník flair bartending soutěže profesionálních barmanů České republiky pod názvem ANGEL´S FLAIR CUP 2014.

Cocktail & music bar Nebe zahájí soutěžní klání již 12. března v music baru v Křemencově ulici 10. Z prvního kvalifikačního kola postoupí do finále čtyři soutěžící s největším počtem bodů. V případě, že se zájemci nestihnou přihlásit do prvního kola, mají ještě jednu šanci na úspěch. Druhé kvalifikační kolo proběhne 26. března v music baru Nebe, v ulici V Celnici 4.

Angel´s Flair Cup 2014 vyvrcholí 9. dubna v největším nebeském baru na Václavském náměstí. Osm finalistů se v průběhu večera utká o historicky první vítězství v soutěži. Půjde o hodně. Vítěz si odnese 10 000 Kč a spoustu dalších věcných cen. Jednotlivá kvalifikační kola a samozřejmě i finále bude pod dohledem odborné poroty složené z profesionálních barmanů.

nebe

V průběhu večera se návštěvníci mohou těšit na jedinečnou barmanskou show, akční drinky, andělskou obsluhu a mnoho dalších překvapení, která zatím zůstávají v utajení.

„Angel´s Flair Cup jsme vytvořili především proto, abychom dali šanci novým talentům v oboru, pro které není lehké se prosadit v aktuálním konkurenčním prostředí,“ dodává Jiří Richter, Operation manager music baru Nebe.

Nebe najdete v samém centru Prahy 1. Music bary nabízejí příjemné posezení, moderní interiér, téměř stovku koktejlů a v neposlední řadě na Václavském náměstí i mezinárodní kuchyni, která je inspirovaná tradicí a lehkostí jídel italské gastronomie. Všechny podniky z unikátní sítě cocktail a music barů Nebe jsou vyhlášené svou jedinečnou atmosférou, profesionálním servisem a skvělou muzikou.

Soutěž probíhá od 11.3. - 23.3.2014.

Soutěžit můžete na Kafe.cz

VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE NA WWW.NEBEPRAHA.CZ

nebe