Soutěžte o kosmetické balíčky od Oriflame, každý v hodnotě 1298 Kč

Soutěže 12. března 2014

Zúčastněte se SMS soutěže se Story o 12 kosmetických balíčků od Oriflame, každý v hodnotě 1 298 Kč.

ORIFLAME A TEREZA MAXOVÁ

Nastavte tvář prvním jarním paprskům a nechte pokožku doslova „rozkvést“ s inovativním složením krémů Ecollagen!

oriflame

Vědci Oriflame jako první na světě dokázali, že výtažky z rostlinných kmenových buněk zvyšují tvorbu kolagenu až o 200 procent. Nově vytvořený kolagen pomáhá vyplnit vrásky zevnitř, vyhlazuje a zpevňuje pleť. Lehoučké složení NOVÉHO DENNÍHO KRÉMU ECOLLAGEN intenzivně zvláčňuje pokožku, přitom nezanechává pocit mastnoty. LIFTINGOVÉ SÉRUM ECOLLAGEN obsahuje dvojitou koncentraci extraktu z rostlinných kmenových buněk a technologii Powerlift. Powerlift obsahuje velmi účinný peptid, který stimuluje tvorbu elastinu a pomáhá preventivně bránit příznakům ochabování pleti. Sérum má jemné složení, které se dokonale vstřebává, aplikuje se dvakrát denně před nanesením denního a nočního krému. Tváří Oriflame pro rok 2014 je slavná topmodelka, maminka a zakladatelka nadace pro opuštěné a znevýhodněné děti – Tereza Maxová. S její nadací spolupracuje Oriflame už od roku 2000. Modelka navíc ctí stejné etické hodnoty jako Oriflame – šetrnost k přírodě a také netestování na zvířatech.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Nadace Terezy Maxové spolupracuje se značkou Oriflame od roku:

A) 2000

B) 2005

oriflame


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 6 ORIFLAME A, nebo B na číslo 900 11 07 od 10. 3. do 23. 3. 2014. Vyhrává každá 80. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH.

Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.