Soutěžte o kosmetické balíčky od Eucerin v hodnotě 1500 Kč

Soutěže 25. března 2014

Zúčastněte se SMS soutěže se Story a vyhrajte 1 z 10 kosmetických balíčků od Eucerinu, každý v hodnotě 1500 Kč.

OMLAZENÁ PLEŤ

Vraťte čas o několik let zpátky a získejte opět pevnou a pružnou pleť. Díky péči EUCERIN.

Eucerin Volume-Filler prokazatelně navrací pleti ztracený objem. Vypíná pleť a zpevňuje kontury obličeje. Vysoce účinné složení obsahuje tři aktivní látky, které působí v jednotlivých vrstvách pleti. Magnolol – výtažek z magnolie – zlepšuje vzhled pleti tím, že zvyšuje množství a velikost buněk, které objem vytvářejí. Oligopeptidy stimulují tvorbu kolagenu a zlepšují metabolismus pleti. Kyselina hyaluronová optimalizuje stav hydratace pleti a redukuje vrásky.

Denní i oční krém obsahují SPF 15 a UVA ochranu proti předčasnému stárnutí pleti vlivem UV záření. Denní krém je ideální i jako podklad pod make-up. Vhodný je také jako doplňková péče o pleť po estetických zákrocích. Oční krém je bez parfemace a mohou ho používat i nositelky kontaktních čoček.

Eucerin

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Topmodelka Eva Herzigová je rodačkou z:

A) Litvínova

B) Brna


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 7 EUCERIN A, nebo B na číslo 900 11 07 od 24. 3. do 6. 4. 2014. Vyhrává každá 80. správná SMS až do vyčerpání výher.

Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.