Soutěžte o vstupenky na muzikál ADAM A EVA v hodnotě 500 Kč

Soutěže 25. března 2014

Zúčastněte se SMS soutěže se Story o 30 vstupenek na muzikál ADAM A EVA, každá v hodnotě 500 Kč.

MUZIKÁLOVÁ KOMEDIE PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI

Patnáct výherců získá po dvou vstupenkách na muzikál ADAM A EVA do pražského Divadla Broadway.

adam a eva

Pro autory nemůže být nic příjemnějšího, než psát o dějinné události, u které nikdo nebyl, a s jediným svědkem, tedy se Stvořitelem, zatím nikdo nemluvil. Autorům se tak otevírá báječná možnost vyprávět příběh o stvoření světa a lidí s humorem, nadhledem a dopouštět se svérázného výkladu těchto údajně skutečných událostí, neboť cílem je hlavně pobavit. Pokud ovšem diváka ironické i laskavé pojetí muzikálové komedie Adam a Eva přiměje i k lehounkému zamyšlení o současném životě, nebudou se autoři zlobit, neboť i to bylo jejich smělým cílem. Autorem hudby je BOHOUŠ JOSEF a námět má na svědomí HALINA PAWLOWSKÁ. Scénáře a režie se ujal ZDENĚK ZELENKA. Hrají: JOSEF LAUFER, ANNA POLÍVKOVÁ, JOSEF VOJTEK, MARTIN PÍSAŘÍK, MICHAL SLANÝ, LUKÁŠ LANGMAJER, TOMÁŠ TRAPL, NATÁLIE GROSSOVÁ, JAKUB ŠLÉGR a další.

adam a eva

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Herec Martin Písařík se narodil ve znamení:

A) Berana

B) Raka


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 7 BROADWAY A, nebo B na číslo 900 11 07 od 24. 3. do 6. 4. 2014. Vyhrává každá 80. správná SMS až do vyčerpání výher.

Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.