Soutěžte o voucher na laserový zákrok v hodnotě 10 000 Kč od Mediestetik

Soutěže 10. dubna 2014

Zúčastněte se SMS soutěže se Story a můžete vyhrát voucher na laserový zákrok v hodnotě 10 000 Kč na klinice estetické medicíny Mediestetik.

Nezestárněte už ani o den

Neinvazivní lifting Thermage zastaví stárnutí pokožky až na 5 let!

mediestetik

Už od dvacátého roku života začínají kolagenová vlákna v pokožce pozvolna povolovat a ztrácet svou pružnost, čímž dochází k viditelným projevům stárnutí. Při ošetření Thermage působí na kůži radiofrekvenční energie, která je zacílena na kolagenová vlákna, opětovně je posiluje a stimuluje buňky k vytváření velkého množství nového kolagenu. Naprosto bezbolestně a s nulovou rekonvalescencí je tak možné dosáhnout výsledku, pro který byla doposud zapotřebí mnohahodinová plastická operace a měsíce zotavování. Thermage si poradí s vráskami, s povislými tvářemi, s váčky pod očima, zpevní kontury spodní části obličeje, zjemní nosoretní rýhy a mnoho dalších nedostatků pleti. Metodu lze použít rovněž na zpevnění pokožky těla. Efekt se dostavuje čtyři týdny po ošetření a v průběhu následujících šesti až dvanácti měsíců narůstá. Je dlouhodobý – i po pěti letech bude ošetřená oblast vypadat viditelně mladší. V ČR tuto unikátní metodu nabízí pouze pražská pobočka mezinárodní sítě klinik estetické medicíny Mediestetik. Více informací a nápověda na:www.mediest.cz.

Výherce získává poukaz na laserový zákrok v hodnotě 10 000 Kč, frakční neablační laserové omlazení přístrojem Palomar s hlavicí Starlux 1540.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Jakou radiofrekvenční energií působí na pokožku metoda Thermage, kterou absolvovala i Vendula Svobodová?

A) monopolární

B) bipolární

mediestetik

MUDr. Magda Neparidze laserový specialista, dermatolog kliniky estetické medicíny Mediestetik


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 8 MEDIESTETIK A, nebo B na číslo 900 11 07 od 7. 4. do 20. 4. 2014. Vyhrává 333. správná SMS. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.