Týden s vínem: Grilované jehněčí hřebínky s chřestem
Chřest neboli špargl je v posledních pár letech v České republice hodně trendy. A jehněčí vzývají milovníci tradiční kuchyně už po celá desetiletí. Společně vám ... celý článek
Chřest neboli špargl je v posledních pár letech v České republice hodně trendy. A jehněčí vzývají milovníci tradiční kuchyně už po celá desetiletí. Společně vám ... celý článek
Co by to bylo za řecký špíz, kdyby chybělo jehněčí maso a spousta zeleniny? Tohle bude velmi chutné grilování. celý článek
Kofty jsou jedním z nejznámějších středomořských jídel, ať už v kuchyni arabské, balkánské, či řecké. Nadchněte se jejich chutí i vy. celý článek
Jehněčí a rozmarýn, to je nestárnoucí hit každé kuchyně! celý článek
Čím jiným oslavovat svátek sv. Patrika než tradičním irským pokrmem, irským dušeným? Tenhle guláš na irský styl přímo vybízí k pozvednutí sklenky irského zlatavého ... celý článek
Jehněčí maso, to je přímo symbol jara na talíři. V kombinaci s rozmarýnem bude chutnat až neřestně výborně! celý článek
Portské víno možná znáte spíš jako dezertní záležitost na trávení po vydatném obědě. Zkuste jej ale tentokrát použít přímo při vaření. celý článek
Co by to bylo za svátky bez jehněčího? Tenhle jednoduchý recept je zárukou úspěchu. celý článek