HROZNOVÝ TÝDEN: vinný punč na podzimní zahřátí
Ten punč platím já! Slavná věta z Našich furiantů se vás netýká - punč si vyrobíte doma a platit se nebude nic. celý článek
Ten punč platím já! Slavná věta z Našich furiantů se vás netýká - punč si vyrobíte doma a platit se nebude nic. celý článek
Lucie má velkou rodinu, a tak si zařídila velkou krásnou kuchyň. A vaří denně! celý článek
Rozkošný předkrm pro hosty, nebo lehká večeře pro domácí? Vyberte si, pro jaký účel roládičku vytvoříte. Dobrá bude tak či tak. celý článek
Práci si ušetříte tím, že koupíte hotový korpus v obchodě. A pak už jenom rychlé zdobení. celý článek
S hroznem se knedlíky moc nedělají. Nejvyšší čas to zkusit! Tohle je recept číslo jedna a na konci týdne se těšte na druhou variantu. celý článek
Vyrůstal na české kuchyni, a tu si rád dopřává i doma. Jeho oblíbenou specialitou je pečená kachna. Nebo jazyk v omáčce. celý článek
Modelka Simona je proslulá perfektní postavou i mlsným jazykem. Nemá prý milion domácích receptů, ale nějaké přece. celý článek
Připomeňte si dovolenou středomořskými ingrediencemi v téhle lehké večeřičce. A těšte se už na tu příští - večeři i dovču. celý článek
Základem dobrého steaku je dobré maso a rozhodně se nevyplatí šetřit. A pak už to fakt není moc práce. celý článek
Plus si nachystejte lahvinku dobrého vína a těšte se na skvělou večeři. Místo pražmy samozřejmě můžete použít i jinou rybičku. celý článek
Ne, nezbláznili jsme se. Jen že i při večeři se dá užít legrace. Buď si rajčatový stromek dáte teď, nebo v prosinci. Ale to už nejsou rajčata nic moc. celý článek
Potřebujete jenom suroviny a opravdu hodně málo času. Když koupíte dobré klobásky, budou vám strávníci líbat ruce. celý článek