ŠVESTKOVÝ TÝDEN: dneska to bude klasika podle babičky
O co, že jste tohle jídlo jedli rádi jako děti?! Není důvod si ho neudělat i teď, i kdyby kolem vás zrovna nic malého neběhalo. celý článek
O co, že jste tohle jídlo jedli rádi jako děti?! Není důvod si ho neudělat i teď, i kdyby kolem vás zrovna nic malého neběhalo. celý článek
Kompot určitě zvládnete. A uvidíte, jak vám v zimě připomene krásné dny letního slunce. celý článek
Petru znáte ze seriálu Ulice nebo z filmu Muži v naději. Přestože pochází z Moravy, dává přednost lehčí italské kuchyni. celý článek
K rodičům do Zlína se nejvíc těší na dršťkovku nebo kohoutí vývar. Nebo na knedlík s vejci a salát se slaninou. Všechno z vlastních zdrojů. celý článek
Zuzana má velmi netypickou kuchyni: černou. Věřila svému partnerovi Vlastovi Hájkovi, že to bude hezké, a opravdu prý je. celý článek
Nejdůležitější v kuchyni je dobrý a ostrý nůž, říká známý psychiatr. A používá ho hlavně na čínské a francouzské dobroty. celý článek
Je to třešinka, není to třešinka… Nechte hosty hádat a obdivovat vaši vynalézavost. celý článek
No dobře, tak ne zrovna bramboráky, ale z brambor tyhle placky jsou. celý článek
Už jste v našem jahodovém týdnu zkušená kuchařka? Tak to se nemusíte bát košíčků. celý článek
O co, že tohle zvládnete? A přitom výsledek je roztomile aristokratický. celý článek
Dneska zkuste něco, co nenajdete v každé spíži. Další jahodový recept vás čeká zítra. celý článek
Až do neděle vám budeme nabízet skvělé a lehké recepty z jahod. Dnes pro začátečníky efektní carpaccio. celý článek