Nová kuchyň bez koruny? S Buřinkou ano!

reklama, kuchyně
Plánujete rekonstrukci kuchyně? Vsaďte na expresní úvěr od Buřinky!
Tipy a návody Komerční sdělení 7. března 2012

Jestli vám jarní sluníčko zasvítilo do oken a odhalilo, že kuchyň potřebuje předělat opravdu zgruntu, nezoufejte. Půjde to hned!

Možná sníte o nové kuchyni už roky, ale pořád dostává přednost něco důležitějšího: oprava auta, nové lyže pro děti, rovnátka, společná dovolená... A vám se pomalu už ani nechce vařit v něčem, co by se pomalu mohlo zapsat na seznam historických památek. Chce to rozhodnutí a nemusíte se ho bát.

Pokud si vyberete expresní úvěr od Stavební spořitelny České spořitelny - tedy od Buřinky, nemusíte mít nic naspořeno, a stejně dostanete rychle peníze. Zároveň můžete využívat výhod úvěru ze stavebního spoření, z nichž nejvýznamnější je příznivá výše úroku už od 5,4 %. A také fakt, že si úroky můžete odečíst z daní.

A navíc splátky nejsou nic, co by vás zruinovalo.

Co potřebujete?

Buřinka vám půjčí od 150 tisíc až do 800 tisíc korun. Stavební spořitelna České spořitelny poskytuje úvěr bez zajištění nemovitostí a vyřídíte ho snadno a rychle. Pokud máte účet u České spořitelny, stačí přinést list vlastnictví k nemovitosti, případně souhlas vlastníka s rekonstrukcí, a peníze vám hned převedou na účet.

Kolik potřebujete?

Nejdřív si doma promyslete, jakou kuchyň vlastně chcete. Samozřejmě že krásnou! Ale jak velkou, jak vybavenou, jak barevnou…? Pokud nebudete požadovat něco velmi speciálního, měla byste vystačit s 200 tisíci korunami. V tom případě bude měsíční splátka dělat jen 1620 korun. Ale jestli máte u Buřinky „stavebko“ a na něm už nějaké peníze, může být ještě nižší!

Tip redakce

Co přidat koupelnu? Něco na tom je: Když už budete mít doma stavbu, proč nespojit rekonstrukci kuchyně s bytovým jádrem? Nevzhledný umakart zmizí asi za sto tisíc, takže se bohatě vejdete do možností expresního úvěru.

Protože jde o úvěr ze stavebního spoření, musíte počítat s tím, že budete muset účel čerpání peněz doložit. To neznamená žádné velké obstrukce, prostě si jenom schováte složenky a faktury. Protože peníze sice dostanete hned, ale doložit účel čerpání úvěru můžete celý rok od chvíle, kdy je dostanete.

Jestli se vám tenhle nápad zamlouvá, zajděte si pro informace do kterékoli pobočky České spořitelny. Tam se s poradci domluvíte, kolik budete potřebovat peněz a jak přesně se všechno provede tak, aby vám to co nejlépe vyhovovalo.

Více informací naleznete na www.burinka.cz.