Plážová móda: Sexy křivky u vody

Móda 22. července 2013

Obdařila vás příroda plnými ženskými tvary? Tak je s chutí předveďte světu v bezvadně padnoucích super plavkách!

Vyberte si ty správné...

Největší chybou při výběru plavek bývá snaha „narvat“ se do menších velikostí v domnění, že si tak opticky ubereme pár kilo.

Je to právě naopak. Dokonale padnoucí podprsenka je stejně jako u spodního prádla základ. Velkou roli hraje i správný výběr kalhotek.

Pokud máte opravdu nějaké to kilo navrch, službu vám prokážou plavky v celku nebo dvoudílné plavky s kalhotkami s vyšším pasem.

Mějte ráda svoje tělo

Když se řekne plavky, spousta z nás žen znervózní. Hlavou nám začnou létat myšlenky typu „Co budu dělat s tím svým mega zadkem?“ nebo „No super, teď všichni uvidí můj kostnatý, plochý hrudníček.“ nebo „Sakra, co s těmi povislými svaly na rukách? Vypadá to jak kuřecí křidýlka.“ nebo...

Dalších příkladů by mohly následovat desítky. Proč se ale vlastně takhle trýzníme? S tím je třeba skončit! Letos změňme taktiku a místo výčitek se učme, jak své tělo s láskou respektovat.

Proměnu začněme tím, že si uděláme soupis deseti věcí, které se nám na našem těle líbí, a pověsíme si ho nad pracovní stůl. A pak? Zkusme třeba webovou stránku www.psychologie.cz, kde je spousta zajímavých článků o sebepřijetí a sebeúctě.

Co tedy vyzkoušet?

Geometrie:

Pohrajte si se střihy a kontrasty.

plavky 6

plavky 17

Potisky:

Vzory a barvy upoutají pozornost na vybrané partie.

plavky 16

plavky 9

plavky 4

Řasení:

Dokonale zformuje postavu a nějaký ten špíček se v něm ztratí.

plavky 8

plavky 14

plavky 20

Tmavý spodek:

Hravě ubere kila na problematických místech.

plavky 7

Hra s tiskem:

Elegantní nenásilné řešení pro dámy s trupem ve tvaru soudku.

plavky 19

Tankiny:

plavky 13

plavky 12

plavky 5

Sukýnka:

plavky 15

plavky 18

Vysoké kalhotky

plavky 3

plavky 10

plavky 11

plavky 1

plavky 2

Vlasta 29/2013 2

Jak to provést, abyste na pláži vypadala ještě lépe? Kupte si novou Vlastu 29/2013, kde si přečtete o téměř zázračných krémech a mastech, po kterých bude vaše pleť vypadat přímo božsky.