Přečtěte si: 5 tipů, kam vyrazit v zimě

Zábava 25. 1. 2014
Témata

výlet zima tipy

Ať už lyžujete rádi, nebo ne, vězte, že v zimě je co dělat i mimo sjezdovku. Vybrali jsme pro vás hned několik míst, kde se vám v zimě bude líbit.

4. SNÍDANĚ V MRACÍCH

výlet
foto:

NECHAT SE VYVÉZT ROLBOU DO HORSKÝCH VÝŠIN A TAM SI VE SPOLEČNOSTI MLČENLIVÝCH VELIKÁNŮ POCHUTNAT NA SNÍDANI Z DOMÁCÍCH DELIKATES – TOMU SE PANEČKU ŘÍKÁ „DOBRÉ RÁNO“!

Můžete si tak zpříjemnit lyžovačku v italské Alta Badii. Čerstvé alpské mléko, med, domácí chléb, jihotyrolský špek, vajíčka, jablka a proslulý jablečný mošt chutnají uprostřed probouzejícího se království orlů lépe než kdy jindy. Ať už si vyberete horskou chatu Las Vegas, nebo Col Alto, sešup čerstvým prašanem dolů do údolí bude nezapomenutelným zážitkem.

A jestli se vám nechce ráno vstávat, i tak si můžete „labužit“ – 14 horských chat nabízí tzv. „Slope Food“, jednohubky, které speciálně pro ně vymysleli slavní michelinští kuchaři. Jižní Tyrolsko jich má totiž přehršel – 20 restaurací tu má celkem 23 michelinských hvězdiček! Jednohubka se sklenkou vína stojí 12 eur. Se Slope Food Card máte tři porce za 30 eur.