Kdy jindy si nechat poupravit tvář než teď?

Krása 27. 12. 2013

Právě teď je ideální období, kdy do sebe, jak se lidově říká, nechat říznout. Není ani moc slunce, ani tepla, takže se vám jizvičky budou krásně hojit. A na jaro budete kočka! A jaké konkrétní zákroky máte k dispozici? Vybrali jsme vám pár těch zajimávějších.

1. ENDOTINE LIFT (obočí a horní víčka)

plastika1

Systém vstřebatelných superměkkých implantátů Endotine, které se umisťují pod pokožku, vyvinuli v USA a u nás ho jako první vyzkoušeli chirurgové z pražské kliniky Asklepion. Metoda se dá použít na celém obličeji i na krku.

Asi největší efekt Endotine přináší na očích – pomáhá současně vytáhnout pokleslou křivku obočí a provést plastiku horních víček – to vše skrze jediný řez. Implantát EndotineTransBlepth se zavede do oblasti pod obočím a připevní se přímo na kost nadočnicového oblouku.

Obočí se zafixuje v nové poloze a lékař následně ještě provede plastiku horních víček. Po zákroku se v podkoží začnou tvořit nové vazivové struktury, které tkáň udrží na místě i poté, co se implantát zcela rozpustí.  CENA ZÁKROKU: zvednutí obočí s použitím implantátu 14 820 Kč, plastika víček 21 090 Kč