Jaro v gejzíru neonek

Móda 7. března 2012

Paleta křiklavých barev si vydobyla místo na módním výsluní a letos sahá od citrónově žluté přes brčálově zelenou až k ohnivě rudé. Nevýrazné tóny dostávají na frak!

Jestliže pochybujete o tom, zda se letošní léto povede a bude opravdu veselé a barevné, můžete být relativně v klidu. Módní tvůrci se snažili, seč mohli, aby vašim chmurným představám předešli, a s předstihem vrhli na trh úžasně pestrý kolorit. Takže se nemusíte bát, i když se některé dny nepovedou a sluníčko se schová za mraky, nuda určitě nebude. Můžete přece vyrazit v ostře barevném oblečení, které vás i vaše okolí rozveselí a povzbudí.


Syté a odvážné. Jdete do nich?

Ta nejpestřejší nabídka odstínů a stylů pro nadcházející sezonu právě teď dorazila do obchodů! Všechny značky bez výjimky vsadily na sytost a křiklavost. V základní paletě modré, červené, zelené a žluté se každá barva báječně uplatní nejen jako sólistka, ale i v kombinaci tón v tónu.

Nejodvážnější jsou samozřejmě svěží mixy, často velmi provokativní a neotřelé. Kombinace oranžové a fialové, růžové a červené, tyrkysové a nachové stejně jako žluté a meruňkové provokují i svádí. A signálními barvami hýří i doplňky.

Vybrali jsme pro vás vzorek zajímavých kousků z českých obchodů. Inspirujte se v naší fotogalerii.

Za svět veselejší

Takže, milé dámy 40+, buďte odvážné a uvolněné a dopřejte si trochu toho luxusu v podobě chytře extravagantní módy. Doba černých, béžových a hnědých tónů se spolu s chladnými dny odsouvá. Pohrajte si s barvami a nebojte se něčeho ostřejšího, výsledek bude stát za to.

Uvidíte, že barvy v jakékoli podobě vám zlepší náladu a rozjasní dny, které se zdají být pochmurnější – a to ať už se jedná o počasí, nebo o stav vaší mysli.

Neonky DAGMAR Šaty, Laurel, Van Graaf, 10 490 Kč; šátek, KappAhl, 349 Kč; náramky, Mango, 199 Kč; boty Guess, 5490 Kč. KATEŘINA Blůza, Marks & Spencer, 999 Kč; džíny, Marie Lund, Van Graaf, 999 Kč; bo
zdroj: Vlasta.cz