Dejte "bye bye" problémovým partiím

Zdraví 7. dubna 2014

Každá druhá žena touží po krásném pozadí, bocích a dokonale pevném bříšku. Věříme, že i vy jste se několikrát nejrůznějšími způsoby pokusila tyto problémové partie zpevnit a krásně vytvarovat.

A také věříme, že ne každé z vás se to zrovna povedlo. Pokud jste to ještě nevzdaly, máme pro vás skvělý tip. Novinkou ve světě fitness jsou lekce s příhodným názvem - Problémové partie.

Jak už samotný název napovídá, během této lekce zpevňujete, formujete a posilujete právě a jenom problémové partie, tedy hýždě, boky a břicho. Vězte, že cílené formování postavy je opravdu možné, procvičované svaly jsou totiž více prokrvované, a tak metabolismus v této části těla pracuje daleko rychleji. Jednoduše řečeno, budete-li cvičit na břicho, přednostně budete spalovat tuk právě na břiše.

cvičení
foto:

Abyste dosáhly opravdu viditelných výsledků, platí dvě základní pravidla. Cvičit pravidelně a cvičit správně. Tedy nejlépe ve fitku a pod dohledem odborníka. Pokud fitko dvakrát až třikrát týdně nestíháte, můžete zkusit cvičit doma. Stačí se připojit k internetu a pustit si streamovou lekci Problémové partie na vašem tabletu, Smartphonu nebo počítači.

cvičení
foto:

Živě tyto lekce několikrát v týdnu běží na portále OnlineFitness.cz a vede je zkušená lektorka Markéta Stoklasová. Během cvičení vám podrobně popíše, jaká je správná technika cviků, abyste měly jistotu, že cvičíte opravdu správně.

Samozřejmě vás musíme upozornit na to, že opravdu viditelné výsledky se nedostaví okamžitě, v lepším případě změny zpozorujete až po několika týdnech. Co vám ihned po lekci můžu zaručit, to je dobrá nálada a příjemný pocit z dobře odvedené práce. A to už za to stojí, ne?

cvičení
foto: