Vyhrajte novinku proti stárnutí pleti od Yves Rocher

Soutěže 15. října 2012

Chcete mít viditelně mladší, pevnější a zářivou pleť? Vyhrajte novinku od Yves Rocher proti stárnutí pleti!

Ztrácí Vaše pleť jas a vrásky, které byly sotva znatelné, se nepříjemně prohlubují? Stav Vaší pleti se nelepší ani po vydatném odpočinku? Pak se svěřte do péče výrobků proti stárnutí pleti řady Anti-Age Global.

YR uvodni obrazek

Každá žena hledá účinnou péči o pleť. Pleť by po ní měla být regenerovaná, pevnější, hydratovaná a zejména by měla dokázat zmírnit projevy stárnutí.

Výrobky řady Anti-Age Global, která pochází z dílny Rostlinné kosmetiky Yves Rocher, obsahují unikátní přírodní rostlinné buňky čtvrté generace. Tyto buňky působí ve všech biologických a kožních vrstvách, na nichž se projevují známky stárnutí pleti.

Řada Anti-Age Global obsahuje tři výrobky. Denní péče proti vráskám se snadno vstřebává a díky své bohaté textuře je vhodná i jako podklad pro nanesení make-upu. Den po dni je tak pleť viditelně mladší a zářivější a vrásky jsou vyhlazené.

Noční péče proti vráskám zanechává na pleti ochranný, avšak nemastný film a díky svému složení aktivuje buněčnou obnovu pleti, která zajišťuje optimální funkci všech jejích vrstev. Pleť je na první pohled pevnější a září krásou.

Péče proti vráskám v okolí očí se snadno nanáší díky specifickému aplikátoru. Složení obsahuje derivát z křemíku, který účinkuje proti tvorbě očních váčků. Vrásky v okolí očí jsou díky této péči okamžitě vyhlazené, oční váčky viditelně zmírněné a kruhy pod očima méně viditelné.

YR kompozice

Důvěřujte síle rostlin a přírodním rostlinným buňkám čtvrté generace, které mají již za 6 dní dokonalou schopnost regenerace!

Výrobky z řady Anti-Age Global zakoupíte na www.yves-rocher a v obchodech Yves Rocher.

Jaké jsou výhody nákupu kosmetiky v e-shopu www.yves-rocher.cz?

  • až 3 dárky k objednávce zdarma
  • doprava nad 700 Kč zdarma
  • 100 % spokojenost nebo záruka vrácení peněz

V říjnu k objednávce v e-shopu www.yves-rocher.cz nad 250 Kč získáte jeden ze 3 dárků na výběr! Vybrat si můžete mezi elegantními náramkovými hodinkami, sadou balzámu na rty a sprchového gelu nebo dárkem – překvapením.

YR darky rijen

Pouze na www.yves-rocher.cz můžete získat k objednávce až 3 dárky (3. dárek při zadání promo kódu). Vyberte si dárek dle výběru při objednávce nad 250 Kč a další dárek při objednávce nad 499 Kč. Své dárky objevíte na: https://www.yves-rocher.cz/vyberte_si_darek

Jak získat přístup k newsletterům s promo kódy a s dárky zdarma?

Na stránce www.yves-rocher.cz klikněte v levém horním rohu na „Přihlášení nebo založení účtu“. Pro registraci Vám přijde aktivační odkaz, který stačí kliknutím aktivovat. Aktivací účtu Vám budou e-mailem zasílány newslettery se speciálními nabídkami pouze pro zákazníky e-shopu.

A o co soutěžíme? Vyhrát můžete výrobky Anti-Age Global v hodnotě 3.020 Kč! Stačí, když správně zodpovíte na soutěžní otázku!

1.- 3. cena Balíček Anti-Age Global: Denní péče proti vráskám, Noční péče proti vráskám a Péče proti vráskám v okolí očí v celkové hodnotě 3.020 Kč!

Odpověď naleznete na stránce www.yves-rocher.cz ve videu Anti-Age Global.

Děkujeme za Vaši účast v soutěži, výherce budeme informovat e-mailem. Šťastnými výherci jsou: František K., Věra S. a Věra M., gratulujeme!