Tip na vánoční dárek - vyhrajte bambusová trička

Afekt
babusová trička
Soutěže 28. listopadu 2012

Pokud jste se nikdy nesetkali s bambusovým tričkem, které na dotek připomíná hedvábí, vykazuje funkční vlastnosti a není cítit potem ani po delším nošení, máte nyní jedinečnou šanci o něj soutěžit a vyzkoušet ho na vlastní kůži!

Bambusové tričko možná klame svým názvem, člověk by si řekl, že bude tvrdé, prostě jako bambus, ale opak je pravdou. Rozhodně vás překvapí, jak je jemné a hebké. Díky hladké a kulaté struktuře vláken je bambusové oblečení velmi měkké a nedráždí ani citlivou pokožku, proto se i doporučuje lidem s dermatologickými potížemi. Když si ho oblečete, příjemně vás pohladí a začne se chovat tak, jak potřebujete. V horku vás zchladí a v zimě spolehlivě zahřeje, protože je termoregulační.

Zásadní výhodou funkčního bambusového oblečení je jeho odolnost vůči zápachu potu, protože je antibakteriální. Když se člověk potí, dostávají se bakterie, tuky a soli z těla do vláken textilií. Jejich rozkladem vzniká nepříjemný zápach potu. Bambusové tričko svými antibakteriálními vlastnostmi zabraňuje množení bakterií v textilním vláknu a není tedy cítit ani po celodenním nošení. Můžete ho tedy nosit celý den a mít jistotu, že stále není cítit. Navíc tričko dobře saje vlhkost a zároveň ji spolehlivě odvádí od těla.

Afekt IV

Afekt III

Pro své vlastnosti je vhodné na běžné nošení, elegantní střihy dovolují tričko zahrnout i do profesního šatníku (třeba jako top do kostýmku), ale užijete si v něm jakoukoliv volnočasovou aktivitu či rekreační sport.

Údržba bambusového trička je snadná: pere se v ruce nebo v pračce při nízkých teplotách a žehlit jej prakticky není potřeba, protože se vyhladí pouhým pověšením. Při jeho doporučené údržbě tedy dochází k velké úspoře energie. A jeho finální likvidace, až vás po letech opustí, je také šetrná, protože bambus byl vypěstován bez chemie a je plně rozložitelný v půdě (na rozdíl od bavlny či jiných syntetických materiálů), takže nezatížíte přírodu dalším textilním odpadem!

Afekt III

Afekt II

Bambusové tričko je pružné a splývavé, takže dobře kopíruje kontury Vašeho těla. V e-shopu www.bambusovatricka.cz jsou k dostání pánská a dámská trička v černé a bílé barvě buď bez potisku, nebo s originálním designem – z nabídky potisků značky Afekt si vybere opravdu každý. Nová kolekce je navíc rozšířena o bambusová trička s dlouhým rukávem, dámská elegantní trička s „véčkem“ v prodloužené délce, která je nejen trendy, ale i vhodná na zimní období a pánská „slim“ trička pod košili v užší variantě, kdy váš muž ani nepocítí, že pod košilí nějaké tričko má.

E-shop www.bambusovatricka.cz připravil speciální předvánoční akci pro čtenáře Vlasta.cz – slevu 5% na všechny nákupy uskutečněné do konce roku 2012. Stačí, abyste v objednávkovém formuláři zadali do pole „slevové poukazy“ kód „Vlasta“ a sleva 5% vám bude automaticky odečtena z ceny objednávky.

Afekt logo

Odpovězte na soutěžní otázku a získejte jeden ze 3 slevových poukazů v hodnotě 1.000,- Kč na nákup triček značky Afekt v e-shopu www.bambusovatricka.cz. Odpověď najdete na stránkách www.bambusovatricka.cz.

Gratulujeme k výhře Heleně P., Karle K. a Viktorii K.!

Děkujeme za Vaši účast v soutěži. Vyhrává Xtý soutěžící (počet správných odpovědí/počet cen). Výherce budeme kontaktovat e-mailem.