Vyhrajte 3 balíčky Rostlinné kosmetiky Yves Rocher

Soutěže 3. prosince 2012

Vyhrajte vánoční balíčky kosmetiky Yves Rocher v hodnotě 762 Kč od Yves Rocher a potěšte své blízké krásnými dárky!

Dárky pro celou rodinu od Yves Rocher

I v letošním roce je pro zákazníky Rostlinné kosmetiky Yves Rocher připravena speciální vánoční nabídka. Vybrat si můžete různé dárkové kazety obsahující parfémy nebo péči o obličej či speciální limitované edice Citron Vanillé a Mauves Cristallisées, které obsahují sprchový gel, tělové mléko, hydratační krém na ruce a další výrobky. Darujte svým blízkým to nejlepší z rostlin!

Pro gurmány jsme si nachystali vůni vánočního jablka schovanou v řadě Pomme Délice. Utvořte si vlastní kompozici, která bude obsahovat například sprchový a koupelový gel, vyživující tělový krém, mýdlo a parfémovanou svíčku. Ceny od 29 Kč.

Yves Rocher POmme Delice

Pro maminku, babičku, tetu, přítelkyni, manželku, sestru… Řada Un Matin au Jardin v sobě snoubí svěžest a jemnost květinových vůní. Dárková sada Šeřík Vás zahalí do typické vůně rozkvetlých šeříků. V nabídce najdete také dárkovou sadu Un Matin au Jardin Citrusové květy nebo dárkovou sadu Růže.

Yves Rocher Vanoce

Pokud spíše sháníte nějaký účinný krém proti neoblíbeným vráskám i zde mámě několik tipů. Dárková sada nové péče proti vráskám Anti-Age Global potěší každou ženu. Pro zpevnění a rozjasnění pleti je naopak vhodná dárková sada Sérum Végétal.

Pro tatinka, dědečka, strýce, bratra, manžela, přítele… Dumáte, čím letos obdarujte svou drahou polovičku, tatínka, bratra či dědečka? Sáhněte po jedné z vůní Rostlinné kosmetiky Yves Rocher. Oblíbenou vůní je toaletní voda Transat. Nebo byste raději něco kořeněnějšího? Pak dárková sada Hoggar bude tím pravým vánočním dárkem.

Yves Rocher Hoggar

Yves Rocher Treasat

Pro ty, kteří si nejsou jisti a nemají ani takové finanční prostředky na nákup dárků, jsou připraveny speciální limitované edice. První z nich Citron Vanillé v sobě snoubí příjemné citrusové tóny, které jsou doladěné vůní vanilky. Druhá z limitovaných edic se jmenuje Mauves Cristallisées a upoutá Vás podmanivou květinovou vůní. Ceny se v této řadě pohybují od 89 Kč a dle Vašeho přání Vám na všech našich obchodech zabalí vybrané výrobky zdarma.

Yves Rocher Vanocni edice

Vánoční kazety a limitované vánoční edice zakoupíte na www.yves-rocher.cz a v obchodech Yves Rocher.

Jaké jsou výhody nákupu kosmetiky v e-shopu www.yves-rocher.cz?

  • až 3 dárky k objednávce zdarma
  • doprava nad 700 Kč zdarma
  • 100 % spokojenost nebo záruka vrácení peněz

Pouze na www.yves-rocher.cz můžete získat k objednávce až 3 dárky (3. dárek při zadání promo kódu). Vyberte si dárek dle výběru při objednávce nad 250 Kč a další dárek při objednávce nad 499 Kč.

Získejte v prosinci k objednávce v e-shopu Yves Rocher nad 250 Kč jeden z těchto dárků: svačinový box, zářivou masku s marockým kaolínem nebo dárek - překvapení. Své dárky rychle objevte na: https://www.yves-rocher.cz/vyberte_si_darek

Yves Rocher darky

Jak získat přístup k newsletterům s promo kódy a s dárky zdarma? Na stránce www.yves-rocher.cz klikněte v levém horním rohu na „Přihlášení nebo založení účtu“. Pro registraci Vám přijde aktivační odkaz, který stačí kliknutím aktivovat. Aktivací účtu Vám budou e-mailem zasílány newslettery se speciálními nabídkami pouze pro zákazníky e-shopu.

A o co soutěžíme? Vyhrát můžete balíček kosmetiky v hodnotě 762 Kč! Stačí, když správně zodpovíte na soutěžní otázku! Odpověď naleznete na stránkách www.yves-rocher.cz.

1.-3. cena: Balíček kosmetiky Yves Rocher v hodnotě 762 Kč

Účastí v soutěži souhlasíte se Všeobecnými marketingovými podmínkami.

Gratulujeme k výhře Janě V., Haně V. a Miluši K.!

Děkujeme za Vaši účast v soutěži. Vyhrává Xtý soutěžící (počet správných odpovědí/počet cen). Výherce budeme kontaktovat e-mailem.