Pošlete rodinného fotografa do ZOO a vyhrajte

Soutěže 5. prosince 2012

Jestli máte v rodině někoho, kdo rád fotí, nebo ráda fotíte i sama, vydejte se rychle do pražské ZOO. Když se vám povede krásná fotka některého z tamních chlupatých, šupinatých nebo pernatých svěřenců, máte velkou šanci na výhry v soutěži časopisu National Geographic.

Vlastně to ani nemusí být fotka zvířete, nemusíte kvůli tomu lézt lvovi do tlamy. Stačí nějaké krásné přírodní zákoutí, těch je tam dost a dost.

Hotovou fotku pak nahrajte na www.zoo.national-geographic.cz a vytvořte vlastní titulní stranu časopisu National Geographic. To je ostatně čest, o kterou se světoví fotoreportéři perou.

Pokud se vám povede tak, že budete patřit mezi nejúspěšnější ve veřejném hlasování a pak vás vybere odborná porota, získáte dvě kola Author. Další v pořadí dostane roční předplatné časopisu National Geographic Česko a herní konzoli s největší nabídkou her: XBOX 360 KINECT 4GB. Třetí, čtvrtou a pátou cenou je půlroční předplatné a dalších pět cen jsou celoroční vstupenky do ZOO.

Fotky můžete nahrávat do 15. prosince, protože od 16. prosince bude probíhat hlasování. Nic vám samozřejmě nebrání svolat svůj fanklub přes facebook a poslat ho tam…

Konec hlasování veřejnosti je 31. prosince a pak do dvou týdnů vynese verdikt odborná porota. Podrobnosti a lákavé titulky soutěžících najdete na www.zoo.nationalgeographic.cz.