Soutěžte o poukázku do Tchiba

Soutěže 25. července 2012

Naše svěží nápady, které se tentokrát točí kolem sprchy a vany, probudí dobrou náladu i v těch, kdo by ráno nejraději vymazali z denního programu. Soutěž probíhá od 25. 7. do 31. 7. 2012.

Svěží nápady pro vaši koupelnu

Koupelnové držáky s přísavkou, měkké ručníky v letních barevných odstínech a kvalitní doplňky vnesou do vaší koupelny ten správný švih. Výrobky můžete koupit v týdnu od 23. července v síti obchodů Tchibo a prodejních místech Tchibo v obchodních řetězcích. V e-shopu www.tchibo.cz již od středy 18. července.

Froté ručníky a osušky

Neobyčejně měkké a savé provedení. Modrobílý nebo červenobílý proužek.

Frote rucniky

Minižehlička na vlasy

Desky s keramickým povrchem. Včetně tepelně odolné úložné taštičky – žehličku si můžete vzít i na cesty. Teplota 180–190 °C. Záruka tři roky.

Minižehlička

Sada na manikúru a pedikúru

S vířivou lázní ke změkčení nehtů a sušičem nehtů. S jedenácti různými nástavci a zatlačovačem nehtové kůžičky. Vysoce výkonný ruční přístroj poháněný NiMH akumulátory. Záruka tři roky.

Pedikura a manikura

Série držáků s přísavkami

Držáky skvěle drží bez vrtání. Držáky chromované do vysokého lesku. Lehkým otočením se pod speciálně vyvinutou přísavkou vytvoří vakuum. V nabídce i držák na toaletní papír nebo osušku s přísavkami ve stejném designu.

Držáky s přísavkami

Jeden šťastný soutěžící se může těšit na elektronickou poukázku na nákup libovolného zboží v e-shopu www.tchibo.cz v celkové hodnotě 1000 Kč!

(Jeden kupón lze uplatnit na jeden nákup.)

Gratulujeme k výhře paní Ivetě H.!